A Live Ecstatic Dance Experience: Henk van Glabbeek – One World Jam

Ecstatic Dance Breda
24-06-2022
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€ 28,50


Deze - Live Ecstatic Dance Experience - is een wat langere avond met een werkelijk diepere beleving. Een Ecstatic Dance Breda Special met een bijzondere touch.
Henk van Glabbeek alias ★ One World Jam, Contemporary World Music For Conscious Dance and Healing ★ vult de gehele avond met live muziek. Zijn scala aan instrumenten loopt uiteen van de kleinste akoestische fluit tot synthesizer en electro beats.
Vooral muziek van zijn laatste album “Full of Beauty” dat in feite één grote Ecstatic Dance soundtrack is zal aan bod komen. Daar doorheen geweven, improvisaties die de dansers de wave ultiem laten beleven.
We konden het echt niet laten om hem na succesvolle optredens bij ons in oktober en dit voorjaar terug te vragen.
Een wordt een magische mystieke reis naar het Hart. We starten met een inleidende ceremonie waarbij Henk de dansers voorbereidt op een diepe reis in dans en muziek. De Ecstatic Dance Wave die hij creëert bevat muziek momenten waarin de dansers de mogelijkheid krijgen om alles wat innerlijk geraakt mag worden te integreren. Zijn tracks zijn zo gelaagd dat de dansers contact kunnen maken met alle elementen aarde, water, vuur, lucht en licht.
De Live Ecstatic Dance set van twee uur brengt “The best from both worlds”. Prachtige soundscapes opgevolgd met swingende (elektronische) beats waarop live de magische klanken klinken van de vele wereld instrumenten en intuïtieve zang.
Aansluitend de soundhealing met een Heartbeat Meditation. Met gebruik van diepe elektronische soundscapes en instrumenten uit oude spirituele wereld tradities.
Kortom een prachtige diepe Ecstatic Dance Experience met 100 % originele muziek van intense helende soundscapes, beats, intuïtieve zang en authentieke wereld instrumenten.
★ Programma ★
19:15 Zaal open
19:30 Korte Chakra workshop als openingsceremonie
20:00 Live Ecstatic Dance
22:00 Soundhealing & Heartbeat Meditation
22:30 Sluitingscirkel
22:40 Rustig de zaal verlaten en met een fijn gevoel naar huis
Evenement / Agenda delen: