Ecstatic Dance Special: Navid Divana Special – The Classics !

Ecstatic Dance Breda
10-06-2022
19:15
Libre dance and more
Noord-Brabant
€ 22,50
vroegboek korting
community
muziek, zang en dans


“Hey girls. Hey boys. Superstar Dj’s. Here we go.” Ecstatic Dance Breda presenteert samen met Navid Divana: Een Ecstatic Special met Classics!
Eén van de krachten van Ecstatic Dance is dat het de danser een "natural high" kan bezorgen. Wat nou, als deze high versterkt wordt door een mooi gevoel van nostalgie? O jee, waar gaat dat heen?
Omhoog dus.
Samen met Divana zijn we op ontdekkingsreis gegaan naar onze zolder. Daar vonden we onder het rijke stof een schat aan vinyl en zelfs cassettebandjes, met mooie herinneringen aan festivals waar we uit ooit ons dak gingen. Het inspireerde ons tot een hommage aan de Classics!
Vanavond doorspekken we de wave van wereldbeats wat extra met bijna vergeten juweeltjes, bizarre remixen en die “oh ja” klassiekers waar je de sweat van kreeg voordat je ooit van Ecstatic Dance had gehoord. Navid Divana bouwt er een mooie reis van, die je meevoert door de mooiste momenten van de afgelopen eeuw. In zijn verrassende eigen “supernova” stijl. Van Jefferson Airplane tot Pink Floyd, van James Brown tot Underworld, van ouwe house tot happy hardcore... alles is mogelijk. Eén ding is zeker … doorspekken is een understatement want dit wordt …
SUPER VET!
Geen paniek. Het blijft wel een echte Ecstatic Dance.
Voor het sluitstuk van de dansreis schakelt Navid van “the past to the future”.
LIVE brengt hij ambient organische sounds, diepe synths en voert je mee op een elektronische sound healing. Een zachte landing van de dans waar we deze keer wat extra tijd voor nemen.
De warming up / openingsceremonie zal deze keer ook in handen zijn van DivanA
Evenement / Agenda delen: