Maan cyclus Activatie voor vrouwen- een Online 30-daagse

4windsenergy
08-04-2023
20:30
Online
Online
€177,-
ceremonie
healing


Maan cyclus Activatie ☽ ◯ ☾

De 30- daagse online reis door de mysteriën van de maan en jouw maantijd. Door de maan ritmes te koesteren en jouw eigen bio- energetisch en emotionele responsen hierop alle ruimte te geven, ontwaakt een oeroude herinnering en een weten diep in jouw Womb. In deze 30-daagse brengen we de verloren draden van jouw vrouwelijke MaanZelf terug in het licht en weven we ze terug in Heelheid.

8 april: Aarde Womb Menstruatie Ceremonie + Transmissie ( start 20.30 uur) Nieuwe Maan
15 april: Womb Tuin van Eden Ceremonie + Transmissie ( start 20.30 uur)
24 april: Zwarte Madonna Ceremonie + Transmissie ( start 20.30 uur) Volle Maan
1 mei: Ketel van de Wijze Vrouw Ceremonie + Transmissie ( start 20.30 uur)
8 mei: Yoni Puja Blessing ( start 20.30 uur) Nieuwe Maan

Deze 30-daagse reis kun je volgen als vrouw, jong of oud, dus zeker ook als wijze vrouw in de menopauze. Het helpt je te weer af te stemmen op de natuurlijke ritmes van de maan en jouw fysieke of energetische menstruatie. Deze reis brengt je weer in verbinding met de alchemie die we hebben met de maan en brengt vernieuwing en voeding in jouw leven. In deze reis stem je jouw krachtcentrum af op de nieuwe golven die vanuit het Galactische Womb Centrum uitgezonden worden.

Daarnaast zijn er in deze 30-daagse 5 sjamanistische Ceremonies die je volgt in jouw eigen ruimte: Op de nieuwe maan, op het eerste kwartier, op de volle maan, op het laatste kwartier en de nieuwe maan. De ceremonies starten op deze avonden om 20.30 uur. Rond 21.00 uur starten de transmissies en tegen 22.00 uur eindigen de gezamenlijke avonden.

Je krijgt toegang tot alle Modules en hoeft niet online te zijn om de ceremonies bij te wonen: Je kunt van tevoren de audio bestanden downloaden en hebt altijd toegang tot alle uitgebreide informatie zodat je daarna bij elke nieuwe maan verder kunt verdiepen in jouw eigen tijd en ruimte.

Er is niets dat moet en jij kunt zelf besluiten hoe diep je wilt gaan.
Evenement / Agenda delen: