Lezing over de Gouden Tijd en het Kennis Boek kopie

Fenna van Loenen
13-06-2022
19:30
Centrum Amara: Jan Willemszstraat 18 1624CH Hoorn
Noord-Holland
Gratis


De wereld en alles wat daarop leeft is aan het veranderen. We leven in een overgangsperiode van de nieuwe tijd naar De Gouden Tijd. Het is een tijd waarin het huidige bewustzijn veel veranderingen doormaakt. Deze veranderingen kunnen gepaard gaan met verwarring en chaos in het dagelijkse leven. Uiteindelijk brengt het ons naar een wereld van vrede en eenheid. Een tijd die wezenlijk zal verschillen van de tijd die we tot nu toe hebben beleefd. Er zijn veel verschillende invloeden die ons ‘dwingen’ om te veranderen. Bij de één gebeurde dit gisteren, bij de ander gebeurt het vandaag of morgen. De nieuwe frequenties van het Kennis Boek worden nu naar de aarde gezonden om op een versnelde manier de Transitie naar de nieuwe tijd in werking te zetten.

Het Kennis Boek is een kosmische gids die ons evolutieproces helpt versnellen en ons van een individueel naar een universeel eenheidsbewustzijn begeleidt. Het boek bevat een energie van een hoge frequentie die resoneert met het bewustzijnsniveau van de lezer. Zo kan iedereen zelf steeds diepere betekenislagen in het boek ontdekken en doorgronden. Nieuw is dat we voor het eerst vanuit de 19de dimensie kennis krijgen aangereikt en rechtstreeks worden aangesproken op onze verantwoordelijkheid om de missie, waarmee we gekomen zijn, te realiseren. Het lezen en herlezen werkt als ware brein-gymnastiek en geeft een enorme verruiming in het denken. Ook nemen onze cellen die hoge frequentie als licht in zich op.
Het beoogt de gehele mensheid te verenigen in een nieuwe wereldorde, waarin tolerantie, respect, vriendschap, gelijkwaardigheid en opofferingsgezindheid samen gaan met intellect, logica en gewaar zijn.

Tijdens de lezing wordt verteld over het ontstaan, het belang en de manier van werken met het Kennis Boek zoals dat over de hele wereld mee gebeurd in deze belangrijke tijd van transformatie. Ook wordt ingegaan op de studieprogramma’s die je in heel Nederland kunt volgen om zo bij te dragen aan de verhoging van het collectieve bewustzijn. Zo ontstaan nieuwe krachtvelden, die een tegenwicht bieden tegen de angst en chaos in de wereld om ons heen. Meer en meer mensen voelen zich wereldwijd aangesproken om dit pad van versnelde evolutie te volgen.

De lezing wordt gegeven door een Zon leraar van het Kennis Boek.

Vrijwillige donatie ipv verplichte toegangsprijs.
Evenement / Agenda delen: