Satsang en meditatie

Peter Wilms
10-02-2023
19:30
Z-café, Culemborg
Gelderland
€ 25,-
ascensie
meditatie


In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie en non-dualiteit. In deze satsang gaan we in op het thema: Liefde.

Wat is liefde voor jou? Is dat houden van je partner of je kind? Is dat onbaatzuchtig handelen? En wat als je een conflict hebt met je partner, je kind of je baas? Kun je dan nog steeds handelen vanuit liefde? Kom ontdekken hoe je in elke situatie vanuit liefde kunt blijven kijken en handelen?

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarnaar ben je precies op zoek?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

Meditatie
In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling.
Evenement / Agenda delen: