Satsang en meditatie

Peter Wilms
10-06-2022
19:30
Z-café, Culemborg
Gelderland
€ 25,-
ascensie
meditatie


In de Satsangs van OHMM wordt je uitgenodigd tot zelfonderzoek. Elke tweede vrijdag van de maand exploreren we aan de hand van een thema de diepere lagen in jezelf. Dit doen we in de context van zelfrealisatie. Op 10 juni werken we met het thema: niet weten.

Zit jij veel in je hoofd? Ben je gericht op het vergaren van kennis en informatie? Geeft jou dit een gevoel van zekerheid? Of sta je jezelf ook weleens toe iets niet te weten? En wat doet dat met jou? Durf jij je over te geven aan het onbekende?

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over wat er in jouw leven speelt aangaande het gegeven thema. Wat houd je bezig? Waar worstel je mee? Waarin ben je op zoek naar vrijheid?

Door hierover te delen in de groep creëer je bewustzijn over en compassie voor jezelf en je patronen en kun je leiderschap hierover nemen. Je helpt hiermee niet alleen anderen hun eigen patronen te herkennen, maar kun je hen ook toestaan om jou te steunen in je proces.

In het tweede deel van de avond zullen we een geleide meditatie doen die is geënt op het gegeven thema. Tevens zal ik gedurende de avond live muziek maken die uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan. Kortom, een avond voor verdieping en heling.
Evenement / Agenda delen: