Zomer vijfdaagse – Zomaar gelukkig…

Israna
11-08-2023
10:00
Welhoven in Vledderveen
Drenthe
€ 450*
naar draagkracht
retreat
workshop


Drie poorten naar innerlijke bevrijding - zomaar gelukkig…

Voel je het verlangen om te verstillen van binnen? Heerlijk de tijd en ruimte hebben om te ontspannen en dieper in jezelf af te dalen? Gedurende deze spirituele vakantie groeit het gevoel van eenheid en geluk en geniet je van de verbinding met jezelf, de natuur en je medecursisten. Je groeiproces is magisch en vol verassingen!

Werkelijk geluk is van binnen en onafhankelijk van wat of wie dan ook!
Het is een staat van zijn waarin je hart straalt en je diepe vreugde ervaart.

De drie poorten
In deze spirituele vakantie staan de drie heilige poorten centraal.

Dit zijn energetische doorgangen in jezelf
In meditaties leer je ze eerst afzonderlijk kennen
Ze brengen je bij diepe vrede, liefde en helderheid
Gecombineerd en samenvallend leiden ze tot een staat van zijn van innerlijk geluk

De drie poorten zijn ons gegeven door de geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos, die via ons spreken en werken. Zij brengen de energie van innerlijk geluk, van ‘zomaar gelukkig zijn’ in de ruimte. Jij gaat daarmee resoneren en stapt vanzelf geleidelijk in de volheid van die ervaring.

Zomaar gelukkig!
In meditaties werken we aan verruiming en stroming in je energieveld zodat je de oneindige bron van goddelijke vreugde in jezelf dieper gaat ervaren. Vanuit het contact met je ziel kom je in verbinding met het hogere plan voor de mensheid en jouw rol daarin, jouw levensdoel. Dagelijks leven vanuit dit contact is een bron van innerlijk geluk.

Belemmeringen oplossen
Deze bron van innerlijk geluk is altijd aanwezig in jezelf maar geregeld verstopt achter de gevoelens, gedachten en patronen die je belemmeren en die vernauwing en blokkades veroorzaken. Aan deze belemmeringen besteden we veel aandacht.
Je kunt daarbij ook kijken naar de verschil­lende gebieden in je leven zoals je spirituele groei, je werk of bezigheden, je gezondheid en je relaties. Wat wil jij veranderen en creëren in deze gebieden van je leven. Je geeft dan richting aan de stroom van energie die als vanzelf ontstaat vanuit de staat van zijn van innerlijk geluk. Je creëert van daaruit moeiteloos het leven dat jij wilt!

In de groep creëren wij tijdens deze spirituele vakantie een veilige sfeer opdat je je uitgenodigd voelt je verder te openen, je ervaringen te delen en eventuele emoties toe te laten.

Wat gaan we doen?
In de cursus staan de geleide meditaties centraal waarbij we de geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos channelen. Meditaties worden afge­wisseld met (Qi Gong) oefeningen, mantra zingen en swingen.

Praktische informatie
De cursusdagen tijdens deze spirituele vakantie zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Naar keuze kan je elke dag na het programma naar huis gaan of overnachten op Welhoven. De cursuskosten bedragen €450,- of een ander zelf te bepalen bedrag. Dit is inclusief koffie, thee en koeken, exclusief eten en overnachtingen. Kijk voor deze laatste kosten op www.welhoven.nl. Een kamer reserveren loopt via ons.

Bekijk meer informatie op onze website: https://www.israna.nl/aanbod/spirituele-vakantie/spirituele-zomer-vijfdaagse-drenthe/
Evenement / Agenda delen: