Tweedaagse healing cursus

Healingdagen door Froukje - Israna
29-05-2022
10:00
Tuk (Steenwijk)
Overijssel
€ 122,50 per dag
healing
workshop


Healingdagen door Froukje: een tweedaagse cursus op 29 mei en 3 juli van 10:00 tot 17:00 uur. Dit zijn mooie en bijzondere dagen waarin je jezelf en anderen leert te helen volgens het systeem van Spring Forest Qigong. Deze dagen hebben mijzelf het gereedschap gegeven voor healings op afstand. Daarnaast leer je vier qigong oefeningen en oefeningen om soepel te blijven.

Enkele voorbeelden:
Iemand heeft last van zijn darmen. Je leert dat je dan eerst de longen moet openen voordat je naar de darmen gaat. Maar voor de longen moet je eerst schouderpunten openen en de zogenaamde ramen naar de longen. Om energie weg te halen bij de longen en darmen heb je speciale effectieve technieken.

Voor diabetes moet je de nieren openen, de alvleesklier, lever en blaas. Maar voor de nieren moet je ook weer eerst andere punten openen. Het hart open je vanaf de zijkanten en daarnaast is er weer een speciale techniek om overtollige energie van het hart af te voeren. En zo is er voor alles een manier van healing. Ik vond dat zelf een enorme ondersteuning naast de healings die ik al gaf volgens een andere methode. Een echte aanrader.

Als je deze dagen wilt volgen is het handig bekend te zijn met de Spring Forest Qigong oefeningen (level 1). Als je dat niet bent en toch graag mee wilt doen, neem dan contact met mij op.
Evenement / Agenda delen: