Zomer Solstice Verdiepingsdagen 5 activaties op 24, 25 & 26 juni

Lea van der Eem
24-06-2022
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 33,-
ascensie
nieuwe-aarde


Het weekend na de zomer Solstice op 21 juni zijn er 5 aardende licht-afstemmingen om de energieën van dat moment bewust te ontvangen en dieper te integreren.
Het hele weekend ben je verbonden aan een veld van licht, hoge trillingsfrequenties en een verruimd bewustzijn, dat zowel jouw individuele proces als de energie van de groep begeleidt.

Ik ben deze dagen ankerpunt voor dit veld en ben geleid om de hele Solstice-week, dus ook tijdens de Licht-Viering op 21 juni en dit verdiepingsweekend, te verblijven in een huisje op een landgoed met hoge frequenties en een groot stuk stille privé-natuur.

Als je je aangetrokken voelt om hier ‘bij’ te zijn, dan ben je van harte welkom.
Alle praktische informatie vind je hieronder.

Meer over de thema’s van deze Licht-Viering wordt duidelijk tijdens mijn afstemmingen vooraf en zal ik delen op Facebook (https://www.facebook.com/lea.vandereem/) en in mijn nieuwsbrieven (aanmelden via https://leavandereem.nl/nieuwsbrief/).

Elke afstemming duurt ongeveer 20 - 30 minuten.
Als je bij alle vijf aanwezig wil en kan zijn is dat fijn, maar minder vaak kan ook. Door je aan te melden ben je sowieso verbonden aan het veld en ontvang je de energie.

Je ontvangt 1 audio opname die speciaal wordt vormgegeven voor de energie van dit weekend. Deze begeleidt om je in een verhoogde staat van bewustzijn te brengen en je te openen, zodat je de energie van de verschillende afstemmingen kan ontvangen in jou. Tijdens elke afstemming kan je deze opname luisteren.

De afstemmingen zijn op:
Vrijdag 24 juni om 20 u
Zaterdag 25 juni om 10 en 20 u
Zondag 26 juni om 10 en 16 u

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek.

Net als tijdens de lichtactivaties ben ik op deze momenten helemaal aanwezig in energie. Ik ben ankerpunt voor de binnenkomende kosmische energie en draag zorg voor een goede aarding van het groepsveld.

Van elke afstemming ontvang je een verslag met ontvangen inzichten en boodschappen en extra uitleg over de energetische processen. Deze zijn stukjes van jouw puzzel en geven woorden aan de processen die zich in jou afspelen, waardoor begrip kan verruimen en verdiepen.
Evenement / Agenda delen: