Evenement 15-10-19 : Amma, Indiaas omhelzende moeder in Expo Houten


Amma, Indiaas omhelzende moeder in Expo Houten

Houder:
St. Vrienden van Amma Nederland
  Provincie:
Utrecht
Datum:
dinsdag, 15 oktober 2019 - woensdag, 16 oktober 2019
  Locatie:
Expo Houten
Tijd:
Vanaf dinsdag 10 u t/m woensdag ver in de nacht
  Google Maps:

https://www.google.nl/maps/place/Expo+Houten/@52.0381397,5.1395312,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c66662ea5147af:0x60267c0e1fb09fc9!8m2!3d52.0381364!4d5.1417199

Bijdrage:
€ 0
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

info2019atamma .nl

Amma voor de 20e keer in Nederland!

DINSDAG 15 OKTOBER

10.00 Meditatie met Amma en darshan (tot 15.00 uur)

19.30 Lezing door Amma, bhajans (devotionele liederen) en meditatie


22.00 Amma’s darshan tot begin van de nacht

 

WOENSDAG 16 OKTOBER

10.00 Meditatie met Amma en darshan (tot 15.00 uur)

19.00 Puja (ritueel voor vrede) en meditatie met Amma

20.30 Devi Bhava: bijzondere darshan vanuit de oude Vedische traditie

Zaal en horeca zijn beide dagen open vanaf 8.30 uur

Darshan – Amma’s omhelzing

Amma’s darshan is een spirituele ontmoeting: het is Amma’s onvoorwaardelijke liefde in een unieke, persoonlijke omhelzing.

Sri Mata Amritanandamayi, wereldwijd bekend als Amma, heeft de mondiale gemeenschap al decennia gediend met haar voorbeeld van wijsheid, kracht en inspiratie. Amma reist al meer dan 30 jaar de wereld over en brengt haar boodschap van liefde, hoop en vrede door haar lezingen darshan; haar unieke omhelzing. Amma is toegankelijk voor iedereen: ze omhelsde naar schatting 39 miljoen mensen.

Door haar buitengewone liefde, innerlijke kracht en zelfopoffering, heeft Amma vele duizenden geïnspireerd om in haar voetsporen van dienstbaarheid te treden. Amma is de inspiratie achter Embracing the World (ETW), een organisatie die op grote schaal hulpverleent aan de armsten en die geheel draait op vrijwilligers. ETW zorgt voor basisbehoeften als voedsel, onderdak, educatie, gezondheidszorg en levensonderhoud, werkt op het gebied van milieubescherming, noodhulp bij rampen en innovatief wetenschappelijk onderzoek dat direct ten gunste komt van de armsten.

Amma wordt gezien als een van de meest invloedrijke spirituele leiders van dit moment. Voor haar bijdrage aan wereldvrede en harmonie werd Amma vele malen internationaal onderscheiden, waaronder de Gandhi-King Award voor geweldloosheid, bij de VN in 2002.

 

Zonder kosten

Gratis tickets voor Amma’s darshan worden vanaf een uur vóór elk programma aan iedereen persoonlijk uitgedeeld, op volgorde van binnenkomst, zolang de voorraad strekt (meestal tot een paar uur na aanvang van elk programma). Reserveren is niet mogelijk, houdt rekening met een wachttijd i.v.m. de grote belangstelling.

Tijdens het programma is er volop informatie over Embracing the World, meditatie, yoga en het Amma Centrum in Nederland en België. Er zijn vele verkoopstalletjes met cadeau-artikelen en souvernirs. In het restaurant zijn heerlijke maaltijden en snacks verkrijgbaar. Met uw aankopen ondersteunt u Amma’s ETW-projecten.

20 x Amma in Nederland

Dit jaar komt Amma voor de 20e keer naar Nederland. Dit willen we graag vieren door een extra inspanning te doen om Amma's projecten te steunen. De opbrengst van Amma's bezoek gaat na aftrek van kosten altijd naar Embracing the World. We proberen nu door sponsoring en acties al vóór Amma's bezoek een groot deel van de kosten te dekken.

Doe mee met AMMA20

Je inzetten voor je medemens is een van de pijlers van Amma's weg. In de actie AMMA20 doen mensen een heitje-voor-een-karwijtje dat € 20 waard is en doneren dat als sponsoring voor Amma's bezoek. Kijk op onze website of facebook-pagina voor inspirerende voorbeelden.

Meehelpen

Amma’s bezoek wordt georganiseerd en gedragen door honderden vrijwilligers.
Wil je meehelpen om mensen de kans te geven Amma te ontmoeten? Sluit je dan aan bij onze enthousiaste groep vrijwilligers en beleef Amma’s bezoek van dichtbij. Vrijwilligers kunnen voor een gereduceerde prijs slapen en eten in de Expo.