Evenement 18-12-21 : magische truffelceremonie


magische truffelceremonie

Houder:
lichtwijzer
  Provincie:
Zeeland
Datum:
zaterdag, 18 december 2021
  Locatie:
Goes
Tijd:
12.00-20.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 165
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlicht-wijzer .nl

Om je bewustzijn te verruimen, je blikveld te vergroten en meer in verbinding te komen met jezelf, met anderen en met de rijkdom van de wereld om je heen.
Het is tijd voor magie! Wanneer je nieuwsgierig bent naar de wereld diep binnen in je, ver voorbij je denkende brein en je ego, nieuwsgierig naar de parels van inzichten en wijsheden die daar te vinden zijn, te ervaren wie je bent in je zuiverste kern, dan ben je klaar om op reis te gaan. En je hoeft je koffers niet eens te pakken.
Tijdens een truffelceremonie maak je een innerlijke reis naar het onderbewuste.
Die reis maak je door in de veilige setting van onze serene studio met een groep van max 6 mensen magische truffels te nuttigen. Gedurende de gehele ceremonie word je liefdevol begeleid door ons.
Als plantmedicijn staan truffels erom bekend te kunnen bijdragen aan spirituele ontwikkeling, bewustwording en het verhelderen van uitdagingen die je tegenkomt op je pad. Ze kunnen je in contact brengen met je innerlijke wijsheid.
Een truffelceremonie kan nieuwe inzichten opleveren of oud zeer in kaart brengen zodat het kan gaan helen. Iedereen ervaart de reis op zijn of haar eigen manier en voor de meesten is een hele bijzondere en waardevolle spirituele ervaring. Met de juiste voorbereiding, setting en mindset kun je met behulp van een truffelceremonie in relatief korte tijd ongekende resultaten creëren waardoor je (nog)meer vanuit je hart mag gaan leven.
De reis die je maakt kan je helpen herinneren wie je werkelijk bent en kan zorgen voor meer helderheid, vertrouwen en verbinding. Verbinding met het grotere geheel en verbinding met jezelf. Het kan je helpen los te laten of juist te omarmen. Truffels kunnen je je kracht laten (terug) vinden.
De ceremonie begint om 12.00 uur en eindigt rond 20.00 uur.
Na afloop van de ceremonie serveren we een lichte maaltijd met vers fruit, zelfgemaakte biologische soep en brood.
Het vindt plaats in onze serene ruimte aan de ’s-Gravenpolderseweg 2c in Goes. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.
De kosten voor de hele dag zijn € 165,-
Liever niet in een groep maar samen met een geliefde, vriend of vriendin, dan kun je ook een duo ceremonie bij ons doen. Neem contact op over de mogelijkheden.