Evenement 09-04-22 : Sound Retreat - Healing en Harmony


Sound Retreat - Healing & Harmony

Houder:
Mandira Utrecht
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 9 april 2022 - zondag, 10 april 2022
  Locatie:
Maliebaan 70a Utrecht
Tijd:
09:30 - 17:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 165 - 188
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatmandira-utrecht .nl

Sound Retreat - Healing & Harmony

Alles is trilling…. en trilling bepaalt hoe wij ons voelen. Ons lichaam, onze geest, onze ziel.

En wat nou, als we een weekend lang deze trilling kunnen verhogen, kunnen brengen naar onze natuurlijk staat(vibratie) van zijn? Dit weekend is een retreat voor jouw hele zijn, op alle lagen.

Met een heel team aan professionele muzikanten bieden wij een weekend (2 losse dagen) vol met alles rondom sound, om ons te verbinden met de bron in onszelf, en van daaruit met anderen.

Zo zijn er workshops voor stembevrijding, drumcirkel, zangcirkels (mantra’s zingen) en verzorgen we ligconcerten met muzikale instrumenten en klankschalen. Zingen, klanken maken, dansen, bewegen, en ontspannen in de stilte!

Ook verzorgen we beiden dagen een overheerlijk vegan lunch voor jou en kun je zakken in het ontvangen, alle dagelijkse loslaten en puur Zijn, zonder iets te hoeven.Je hebt geen ervaring te hebben met zingen… en je hoeft ook niet “mooi” te zingen. Iedere stem is welkom, omdat die gehoord wilt worden!

De stilte zal een belangrijk deel zijn van dit weekend. Vanuit de stilte kunnen we horen wat er daadwerkelijk is, in ons. In de stilte voel je wat muziek met je doet.

Wees welkom met alles wat er leeft in jou. Alles is welkom. Voel je het resoneren? Dan is dit retreat voor jou! 

Meer info via https://www.facebook.com/events/1296213900894360