Evenement 26-09-21 : Herfstfeest Mabon - viering


Herfstfeest Mabon - viering

Houder:
Het Nevelnest
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zondag, 26 september 2021
  Locatie:
Het Nevelnest
Tijd:
14:00-17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathetnevelnest .nl

Tijdens het Herfstfeest Mabon vieren we de herfstevening en de overgang naar de donkere helft van het jaar. Ook deze periode kenmerkt zich traditioneel vaak nog door oogstfeesten, waarbij de nadruk meer op hard fruit en noten komt te liggen.

Met de overgang naar de korter wordende dagen is het in onszelf ook het begin van de tijd van naar binnen keren. De tijd van reflectie op de oogst in ons leven. Van transformatie van het materiële naar het innerlijke en spirituele, zoals de transformatie van druiven naar wijn.

Viering
In Het Nevelnest vieren we het Herstfeest Mabon in de vorm van een ritueel. We gebruiken deze vorm, omdat ritueel ons helpt om bewust stil te staan en aandacht te schenken aan wat belangrijk is in ons leven.

Met dit ritueel vieren we de overvloed van de tweede oogst en schenken we dank aan Moeder Aarde. We gaan door de poort naar de donkere tijd van het jaar en keren naar binnen voor inzicht over onze eigen 'oogst'.
Deze viering houden we bij ons thuis in onze speciaal ingerichte ruimte. In verband met de huidige situatie is hierdoor het aantal deelnemers beperkt.

Meedoen
Wil je je verbinden met de natuur, het seizoen, de overvloed van deze rijke herfstperiode, samen met gelijkgestemden? Kom dan meedoen met onze viering van het Herfstfeest Mabon.

Meld je hier aan

Praktisch
Datum: zondag 26 september
Tijd: 14:00-17:00, inloop vanaf 13:45.
Locatie: Schraaweide 2, Westervoort
Bijdrage: € 20,-
Aanmelden kan t/m 23 september
Aanmelden doe je via https://www.hetnevelnest.nl/herfstfeest-mabon/#aanmelden

Programma
Welkom
Uitleg
Rituele viering
Napraten onder genot van wat lekkers

Heb je nog geen ervaring met natuurreligie, paganisme of ritueel? Geen probleem, we geven alle uitleg die je nodig hebt om mee te kunnen doen.

Vergeet niet je uiterlijk 23 september aan te melden