Evenement 18-10-21 : Stilte Retraite in Frankrijk


Stilte Retraite in Frankrijk

Houder:
Peter Wilms en Marieke Verschelling
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 18 oktober 2021 - zaterdag, 23 oktober 2021
  Locatie:
Alex Villards (nabij Annecy) Frankrijk
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 825
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

peteratohmm .nl

Een vijfdaagse time-out om weer helemaal tot jezelf te komen

Dompel jezelf onder in een weldadige stilte in de prachtige Haute-Savoie in Frankrijk. 

 

Stilte

In deze retraite verblijven we in stilte. Stilte is de bedding waarin je je mind tot rust kan brengen. Met meditatie en stilte wandelingen kan je mind tot rust komen en kun je diepere lagen in jezelf ontdekken. Je kunt contact maken met eenvoud, compassie, liefde en vrede. Stilte stelt je in staat jezelf echt te ontmoeten. 

Stilte kan ook confronteren. Daarom gebruiken we satsangs om te kunnen delen en je te steunen in je proces. Daarnaast zullen we mantra’s zingen voor verzachting en verdieping. De omringende natuur zal je helpen te gronden en in je lijf te komen/blijven.

Wij, Peter en Marieke, scheppen zorgvuldig en liefdevol de voorwaarden om je op alle lagen in jezelf gevoed te weten en deze retraite als een transformerende reis te ervaren. 

 

Praktisch

Het programma is bedoeld om je aandacht naar binnen te richten. Daarom vragen we je om je mobiele telefoon uit te laten, niet te lezen, geen verbaal contact met elkaar te hebben en het non-verbale contact te minimaliseren.  

Verder gebruiken we geen alcohol of drugs. Roken is buiten toegestaan op een aangewezen plek. Gedurende de week plegen we ook ‘seva’, een bijdrage aan kleine huishoudelijke taakjes. Deze kun je inzetten als een mooie meditatieve oefening.

De retraite vindt plaats in Alex Villards Dessus, nabij Annecy (Fr.) van maandag 18 oktober 20:00 uur tot zaterdag 23 oktober 22:00 uur. Reisdagen zijn 18 en 24 oktober.

Kosten bedragen € 825,- inclusief vegetarische maaltijden, overnachting in een 2/3 persoonskamer, beddengoed en handdoeken. Dieetwensen kun je aan ons doorgeven. Boek je vóór 1 september dan krijg je € 100,- korting. Uiterste aanmelddatum is 3 oktober.

De reiskosten zijn niet inbegrepen. 

Meer info op www.ohmm.nl/stilte-retraite/ of bel 06-38544321.