Evenement 27-12-19 : MERKABA Compleet 3-daagse workshop


MERKABA Compleet 3-daagse workshop

Houder:
Johanna (Donna) Kleipool
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 27 december 2019 - zondag, 29 december 2019
  Locatie:
Tilburg
Tijd:
9:00-19:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 465 *
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
bedrijfsleven
  E-mail:

johannaatmerkabalight .com

Hallo Lezer(es)!

Ben je leergiering en bereid om aan jezelf te werken? Wist je, dat wij voor ruim 99% ENERGIE en INFORMATIE zijn, en voor minder dan 1% een (tijdelijk) fysiek lichaam hebben? Door jouw energievelden te corrigeren en krachtiger te maken, raak je op alle niveaus in balans.

Als je snel in je handen wrijft en deze voor je ogen houdt, of je palmen vlak tegen elkaar, dan voel je wat energie is.

Stap voor stap kun je leren om jouw energieniveau te verhogen, waardoor je dan ruimschoots voldoende energie hebt om deze te gebruiken voor je carrière, je hobby’s en dromen.

In een 3-daagse workshop leer je om de frequentie van jouw energievelden te verhogen, waardoor lage energieën van andere mensen, ruimtes, stralingen, geen invloed meer op je hebben! 

Je leert op twee manieren om de vibratie van jouw energievelden (electromagnetische) velden te verhogen en je eigen Merkaba (lichtvoertuig) te creëren: 

1. op een logische en begrijpelijke manier

2. en vanuit je hart.

Voor beide manieren krijg je verschillende oefeningen en activiteiten. Na de workshop mag jij kiezen welke vorm jou het meest aanspreekt.

We doen Heilige Geometrie (dat is simpelweg werken met passer en liniaal), om werkelijk te ontdekken dat er eenheid is achter de verscheidenheid die we waarnemen. 

Je leert hoe je van je hoofd naar je hart gaat, en hoe je je hart kunt binnengaan. Daarna neemt je hart (eenheid) de taken van je hoofd (dualiteit) over en zal je hoofd doen, wat je hart ‘zegt’.  Het hart functioneert vanuit eenheid.

Nadat je hebt geleerd hoe jouw energievelden eruit horen te zien en hebt ontdekt (via een analyse waar ik je bij help) hoe jouw eigen velden er momenteel uitzien, leer je om deze weer in orde te brengen. Ook leer je hoe je ze kunt opschonen (wat 5 minuten per dag kost) en hoe je jezelf veel meer energie kunt opwekken, en met jouw eigen energievelden kunt werken. Jij kunt zelf de frequentie van jouw energievelden verhogen, en deze laten draaien, waardoor hun vorm verandert van een ruimtelijke ster van David naar een vliegende schotel die MERKABA wordt genoemd.

 Dan kun je beginnen om vanuit je HART leven, en je hartewensen te realiseren.

De workshop is toegankelijk voor iedereen van 7 tot 107 jaar.

Misschien wil je tijd en ruimte maken om optimaal voor jezelf te zorgen en vervolgens beschikbaar zijn voor de ander(en).

Dan kun je weer sprankelen en bruisen!

*     Indien het deelnamebedrag een belemmering is om aan deze workshop deel te nemen, voel je dan welkom om contact met mij op te nemen:                                            johannaatmerkabalight .com