Evenement 13-04-19 : Mini-Workshop Geluk en Geborgenheid


Mini-Workshop Geluk en Geborgenheid

Houder:
Johanna (Donna) Kleipool
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zaterdag, 13 april 2019
  Locatie:
Wellen (bij Hasselt), België
Tijd:
zaterdag: 11:00-16:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 59
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

johannaatmerkabalight .com

Geluk en Geborgenheid zijn twee basis-ingrediënten waarnaar ieder hunkert.
Voor velen klinkt dit iets simpeler dan dat het in de werkelijkheid gaat, omdat bijna ieders’ hart namelijk (soms: enorm) geleden heeft onder het verlies van dierbaren, teleurstellingen, eenzaamheid, gevaren, angsten, ziektes en ga zo maar door.
Daarom ga je in het eerste deel van de mini-workshop een heling van je hart doen. Ik (Johanna ofwel Donna Kleipool) begeleid je daarbij.
Ik presenteer ook een andere kijk op het leven, gebaseerd op de kwantumleer. Je voelt zelf of je ermee resoneert of niet.

Vervolgens krijg je inzicht in jouw eigen thema’s en situaties, en dan snap je hoe bijzonder en zeldzaam jouw ‘pakket van problemen’ is. Het heeft een absoluut grote waarde. Je krijgt vrede met jouw situatie en je snapt waarom je hart zo beschadigd is.
Je leert hoe je jouw thema’s waarmee jij ooit (onbewust) zelf begonnen bent, kunt afronden en dan kunnen vergeving, vrede, tevredenheid, dankbaarheid en acceptatie ontstaan.
Op die manier help je om je eigen hart te helen en het te verzachten.

Een onmisbare, volgende stap, is het openen van je Derde Oog. We gaan daarvoor met je pijnappelklier werken.
Zodra we dat gedaan hebben, leer je om van je hoofd naar je hart te gaan.
Vervolgens leer je om je hart binnen te gaan; zowel in de Heilige Plek van je hart als in het Heiligste plekje; de plek waar je met de hele schepping verbonden bent.
Tenslotte leer je om je hart weer met je hoofd te verbinden, waarna je hoofd nooit meer dezelfde rol heeft als voorheen, omdat je hart de leiding overneemt van je hoofd.
Aangezien je hart in eenheid leeft en je hoofd in dualiteit, kun je begrijpen dat je dan niets slechts meer kunt creëren. En dat is een enorm verschil. Als je wilt deelnemen, graag een blinddoek meebrengen, waarmee je je ogen compleet voor het licht kunt afschermen.
Zo leer je om Geluk en Geborgenheid van binnen te vinden.

Je mag me benaderen via:

E-mal: johannaatmerkabalight .com

Whatsapp: +31 640 554 921