Evenement 20-04-19 : Workshop Merkaba en Solide Heipalen Slaan


Workshop Merkaba en Solide Heipalen Slaan

Houder:
Johanna (Donna) Kleipool
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 20 april 2019 - maandag, 22 april 2019
  Locatie:
Tilburg
Tijd:
Pasen: 9:00-19:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 399
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
bedrijfsleven
  E-mail:

johannaatmerkabalight .com

Veel mensen zijn hooggevoelig, depressief, uitgeput e/o hebben een burnout.
Hun leven gaat voorbij zonder eraan deel te nemen en ervan te genieten.
Wist je, dat wij voor ruim 99% ENERGIE en INFORATIE zijn en voor slechts een fractie van 1% een tijdelijk fysiek lichaam hebben? Dan begrijp je hoe belangrijk het is om met jouw energievelden te werken.

Als deze in orde zijn (en dat kun je leren), resoneren jouw fysieke, emotionele en mentale lichamen mee, en ben je in harmonie en balans.

De bekende spirituele leraar Drunvalo Melchizedek heeft oude kennis over Elektro-magnetische (EM)velden en nog veel meer onderwerpen voor iedereen toegankelijk gemaakt door zeer duidelijke, gestructureerde en gefundeerde stappen te geven (zie: De Geometrie van de Schepping, deel 2, hoofdstuk 13). 

In de workshop leer je om met je eigen energievelden te werken, ze te schonen, te herstellen (omdat ze zijn vaak vervormd geraakt door pijnlijke ervaringen in ons leven), ze optimaal te energetiseren, en leer je om met jouw energievelden te werken, zodat jij je eigen MerKaBa (lichtvoertuig) om je heen kunt creëren/activeren (zie logo). Dan hebben lage energieën van andere mensen, ruimtes, stralingen helemaal geen invloed meer op je!

Als je hebt geleerd om met je energievelden te werken, kun je veel gemakkelijker bij jezelf blijven zonder -onnodig- energie te verliezen. Verder groeien jouw gevoelens van (zelf)liefde en eenheid met alles en iedereen. Jouw  bewustzijn, je scherpzinnigheid en zelfs je gevoel van anticipatie verhogen geleidelijk en het gaat erop lijken alsof je antennes hebt en veel meer kunt waarnemen. Je leert hoe je jezelf kunt afstemmen op je eigen Oorsprong. Daardoor kun je jouw eigenheid, kwaliteiten, talenten op een eigen en authentieke manier gebruiken en ga je meer en meer doen wat werkelijk jouw functie/taak is, zonder ego, maar wel met een diepe dankbaarheid, blijheid en warme genegenheid. Dan kun je weer sprankelen en bruisen!

De workshop is toegankelijk voor iedereen van 7 tot 107 jaar.

Over Johanna Kleipool: Drunvalo Melchizedek heeft in 2000 de Ancient Secret of the Flower of Life, deel 1 en 2 (in het Nederlands: Geometrie van de Schepping) gepubliceerd over de MerKaBa. Niet iedereen begrijpt de uitleg en daarvoor geef ik de workshop plus dat je vele andere vaardigheden leert.  

Johanna Kleipool is in 1995 door Drunvalo persoonlijk getrained en heeft ruim 20 jaar jaarlijks bijscholingen van hem ontvangen. Ik heb ruim 24 jaar als full-time MerKaBa teacher veel ervaring. Onlangs heb ik het eerste gedeelte over de Elektro-Magnetische velden op video's uitgelegd en heb deze met zelf ontworpen beeldmateriaal verduidelijkt, zodat iedereen die geïnteresseerd is in het beheren en verbeteren van zijn/haar eigen energievelden, dat zelf thuis kan doen. In de workshop leer je onder andere om met jouw Pijnappelklier te werken, en leer je hoe je jouw MerKaBa vanuit je eigen HART kunt activeren, maar daarvoor moet je hart toegankelijk zijn en misschien genezen worden. We doen Heilige Geometrie (dat is werken met een passer en lineaal, zeer simpel) om werkelijk te weten dat er eenheid is achter de verscheidenheid die we waarnemen. Dat doen we in de workshop. Je leert dan hoe je van je hoofd naar je hart gaat en je hart binnengaat. Daarna neemt je hart de taken van je hoofd over en zal je hoofd doen wat je hart dicteert. Het hart wenst alleen goede dingen te doen. En zoals ik al zei, leer je in de workshop ook hoe je jouw Merkaba op nog een andere manier kunt creëren en wel vanuit je HART! En leer je om hartewensen te realiseren.

Alles wat je hoort plus leert, is zeer praktisch en dagelijks toepasbaar. Als je hebt geleerd hoe je jouw eigen energievelden in orde kunt brengen en houden dat dagelijks in 5 minuten tijd kost, resoneren jouw fysieke, emotionele en mentale lichamen mee, en blijf je heerlijk in balans.

Nadat je geleerd hebt om de frequentie van jouw energievelden te verhogen (MerKaBa te activeren), kun je overal zijn, zonder energetisch leeg te lopen en uitgeput te raken. Iedereen weet hoe we ons voelen als we uit een zieken- of bejaardenhuis, shopping mall, station e.d.  komen!

Meer informatie: merkabalight.com

* = Indien het deelnamebedrag een belemmering is om aan deze workshop deel te nemen, voel je dan welkom om contact met mij op te nemen: johannaatmerkabalight .com