Evenement 17-10-19 : Universal White Time Healing voor Kinderen


Universal White Time Healing voor Kinderen

Houder:
All Divine - Myra'lin
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 17 oktober 2019 - vrijdag, 18 oktober 2019
  Locatie:
Boxmeer
Tijd:
10.00-16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 200,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatalldivine .nl

Ook kinderen kunnen leren Universal White Time Healing te geven. Voor hen is er een speciaal ontwikkelde kindercursus, waarbij de healingsessies korter zijn en het kind op de eigen manier met de liefdeskracht mag spelen en werken. Hun heelkracht is wat eenvoudiger, maar daarmee niet minder krachtig! De kracht is sterk, maar kan het kind nooit schade berokkenen. De liefdeskracht ‘weet’ dat een kind het instrument vormt en past zichzelf aan het kind aan. Kinderen zijn heel goed in het werken met deze kennis en helende kracht. Ze zijn namelijk gevoeliger dan volwassenen en reageren daarom sneller op healing, zowel bij het zelf geven, als bij het ontvangen van de helende energie.

Kinderen leren spelenderwijs hoe ze hun heelkracht kunnen openen voor behandeling via handoplegging of healing op afstand. Ze geven healing zolang als ze zelf willen aan bijvoorbeeld de ouders, broertjes, zusjes, vrienden, huisdieren, hun eten en drinken of de natuur. Ze kunnen de healing ook gebruiken om minder lang blootgesteld te worden aan de straling van hun mobiele telefoon of pc. Ze kunnen hun schooldag energie sturen of ondersteuning krijgen bij het maken van proefwerken. Of pestgedrag aanpakken en de pestsituatie healing sturen. Ook voor een bezoek aan de dokter of tandarts of bij spraak- en leerproblemen, etc. kan een healing handig zijn. Eigenlijk kunnen kinderen alles behandelen wat in hen opkomt en zo hun leven aangenamer maken.

.Naast het werken met Universal White Time Healing, leren kinderen ook werken met de energie van de Golden Movement. Een energiebeweging die ze ook aan broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes mogen leren. De gehele cursus is op een speelse manier opgezet, die aansluit bij de ervaringswereld van het kind.

Alle kinderen kunnen met Universal White Time Healing leren werken. Het hangt een beetje af van de ontwikkeling van het kind af of het ook daadwerkelijk in staat is te begrijpen hoe healing werkt. Voor de cursussen zelf is het fijn als een kind al wat kan lezen, tenzij een ouder meekomt die zelf al is geïnitieerd in Universal White Time Healing. Dus grofweg staat deelname aan de kindercursus open voor kinderen van ongeveer 7 t/m 12 jaar.

Wilt u uw kind deze prachtige bescherming geven én een geschenk voor het leven meegeven, neem dat contact met me op!