Evenement 14-09-19 : Contact maken met de Godin van ons Universum


Contact maken met de Godin van ons Universum

Houder:
All Divine - Myra'lin
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 14 september 2019
  Locatie:
Boxmeer
Tijd:
13.30-17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatalldivine .nl

Lang, heel, heel lang geleden waren daar vanuit de Beyond een Godin en een God, die de kleuren droegen voor de Blauwe Creatie, ons Universum. En hoewel velen er van uitgaan dat ons Universum werd geschapen door alleen een mannelijke God, is dit niet juist. De God kreeg hierbij hulp van de Godin. De God staat voor wit, puur wit licht, terwijl de Godin staat voor kleuren. Beiden creëerden ze met hun eigen kleurenpalet.

De Godin creëerde met haar godinnenenergie en kleuren. Ze creëerde o.a. duiven, vlinders en libellen en natuurlijk nog vele andere dingen. De godinnenenergie is een vrouwelijke energie en staat voor pure en zuivere liefde. De God en Godin begonnen samen te werken en te creëren, maar na een tijdje besloten ze gescheiden te gaan werken. De Godin bleef daarbij zorgen voor de Originele Kracht in het Universum en de Creatie.

De godinnenenergie is een erg sterke kracht, die staat voor vernieuwing en nieuw geboren energieën. In deze tijd is het weer mogelijk contact te maken met deze Godin en haar godinnenenergie, de Originele Kracht. En ik ben dankbaar en blij dat ik de sleutels mocht ontvangen om voor een ieder een contact met haar tot stand te brengen. Op deze middag gaan we via meditatie, ceremonie en initiatie ons verbinden met de Godin van onze Blauwe Creatie.

De Godin zal je met haar energie en kwaliteit hartelijk verwelkomen. Zowel haar Licht als haar energie kunnen erg overweldigend zijn. De ervaring om in het Licht te mogen komen van deze Godin en omgeven en omringt te mogen worden met dit Licht, maakt dat je je erg geliefd voelt. Aan het eind van de middag krijg je een persoonlijke initiatie en een speciaal ingewijd steentje mee naar huis, wat het voor je mogelijk maakt op elk moment dat jij dit wilt contact te maken met de Godin van onze Blauwe Creatie.