Evenement 23-11-19 : Board of Angels


Board of Angels

Houder:
All Divine - Myra'lin
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 23 november 2019 - zondag, 24 november 2019
  Locatie:
Boxmeer
Tijd:
10.00-17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 850,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatalldivine .nl

De Board of Angels is een tak van De Board of Knowledge met diens eigen 36 Tekens. Deze Board en de Heilige Engelen van Licht komen vanuit een andere realiteit dan die van ons. Ooit stonden zij aan de wieg van alle engelenvormen die we in onze realiteit, de Blauwe Creatie, kennen. Deze Heilige Engelen van Licht zijn nooit eerder in onze Realiteit actief geweest en laten nu voor het eerst vanuit die Andere Realiteit van zich horen. Zij bezitten een kracht en kwaliteit die met ons aardse bewustzijn gewoonweg niet te vatten is en al evenmin in woorden te vangen.

De Heilige Engelen van Licht staan voor iets unieks, iets dat Heiliger is dan Heilig. Zij raken de pure essentie van Heilig aan. Ze laten ons kennis maken met een prachtige, nederige heilige zachtheid en geven vanuit de puurheid van hun hart. Ze geven vanuit een zachte omhelzende wijze, een heilige aanraking waarmee ze zorg dragen voor mensen, dieren en de natuur op alle mogelijke manieren. Niets is te klein of onbelangrijk voor hen en niets te groot of te overweldigend.

De Heilige Engelen van Licht van de Board of Angels zijn hier, daar hun energie nodig is voor Moeder Aarde en alles dat hier leeft. Ze geven ons nieuwe mogelijkheden om ons te openen en bieden onverwachte oplossingen, verbazingwekkende hulp en goede ideeën, waarmee we normaal gesproken niet in contact zouden komen in dit Universum of in onze Creatie, deze Realiteit waarin wij leven en bestaan. Ze willen echt alles en iedereen helpen en ondersteunen met hun krachtige maar tedere zachtheid.

Iedereen mag leren werken met deze bijzondere engelenenergieën, ook als je niet eerder met energieën hebt gewerkt. En heb je al wel ervaring met energiewerk, weet dan dat de Board of Angels met werkelijk elke andere vorm van energetisch werk of healing kan worden gecombineerd. Dat maakt jouw eigen specifieke manier van werken met de Board of Angels net dat beetje meer speciaal.   

Alles wat je leert in de Board of Angels kun je op vele verschillende manieren gebruiken, voor jezelf maar ook voor anderen. De Heilige Engelen van Licht nemen je mee in de bijzondere wereld van de Board of Angels en alle engelenwerelden. Je leert o.a.:

 

  • hoe je met de 36 Heilige Tekens van deze Board kunt geven aan jezelf en anderen;
  • hoe je een engelen aanraking kunt geven, zowel fysiek als op afstand;
  • hoe je engelenwater kunt maken voor jezelf en anderen;
  • hoe je initiaties, upgrades en openingen geeft aan jezelf en anderen;
  • hoe je spiritueel via meditatie met de Board of Angels kunt groeien;
  • hoe je een mooie ceremonie voor de natuur, je vrienden en je geliefde kunt uitvoeren.

Deze opleiding biedt jou fantastische mogelijkheden om jezelf en anderen spiritueel verder te openen, maar ook om Moeder Aarde, de natuur en dieren te helpen en ondersteunen.

Met liefde open ik voor jou de verbinding om als Gever met de Board of Angels en al haar mogelijkheden te werken. Tijdens de opleiding maak je een diepe verbinding met de Board of Angels, de Heilige Engelen van Licht en jouw Ware Ultieme Zelf. De Board of Angels werkt op alle niveaus van je bestaan: fysiek, emotioneel/psychisch, mentaal en spiritueel.

Wil ook jij vanuit zuiverheid en liefde leren werken en samenwerken met deze bijzondere en prachtige engelen van de Board of Angels, meld je dan nu aan.