Evenement 05-03-20 : De Beyond 1 en 2


De Beyond 1 en 2

Houder:
All Divine - Myra'lin
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 5 maart 2020 - zaterdag, 7 maart 2020
  Locatie:
Boxmeer
Tijd:
10.00-17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 575,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatalldivine .nl

De Beyond ofwel de Heilige Goddelijke Structuur is de plek waarvandaan Alles ooit begon en van waaruit Alles is ontstaan! Deze educatie gaat dan ook verder dan al het andere aan informatie dat je ooit tot je nam. Wil je de Heilige Goddelijke Structuur van het leven beter leren begrijpen? Wil je meer weten over de oorsprong van dingen, over de spirituele evolutie waarin we ons bevinden en over onze Creatie? Ben je nieuwsgierig naar je eigen oorsprong en hoe jij in dat Grote Geheel past? De inhoud van dit seminar is werkelijk adembenemend. Nergens op Aarde zul je dergelijke antwoorden vinden op vragen over de Ware Oorsprong van het Leven en de Liefde en het Totale Begin van Alles.

In de Beyond 1 leggen we een basis van kennis over en inzichten in ons universum, de Blauwe Creatie en hoe deze vorm kreeg. Welke plek heeft onze Blauwe Creatie binnen de Totale Schepping? En hoe passen wij mensen daarbinnen met onze ziel en al haar niveaus van bestaan? Je leert meer over de verschillende werelden, de plek van Moeder Aarde en de Nieuwe Aarde binnen deze werelden. Je krijgt meer informatie over het evolutieproces waarin Moeder Aarde en wij met haar zitten. Uiteindelijk zal het ons brengen naar ons zielethuis, de Beyond ofwel de Heilige Goddelijke Structuur, de plek waarvandaan Alles begon en van waaruit Alles is ontstaan! In totaal 72 pagina´s informatie en een overzichtskaart van De Heilige Goddelijke Structuur.

In de Beyond 2 zullen we ontdekken dat sommige kennis wordt verspreid van boven naar beneden en andere kennis juist van beneden naar boven. De Ware Kennis van de Beyond is in het Universum een soort van geheim geweest, wachtend op de Goddelijke Timing. Het is verborgen Kennis voor elke Kleurcreatie waar dan ook. Niemand bezat deze Kennis, behalve diegenen die in de Beyond leefden, totdat Channie deze kennis naar de Aarde bracht. Dit maakt dat ook ons Hoger Zelf, dat tot voor kort geen weet had van deze Beyond informatie, nu deze Kennis kan verwerven. Ons Hoger Zelf ontvangt de informatie via ons mensen, die met deze lesstof aan de slag gaan. Dat heeft al gemaakt dat nu ook in het Universum de Beyond wordt onderwezen. Dus veel van onze Hogere Zelven horen en leren nu net als wij voor het eerst over de Beyond. Maar eerste klas informatie ontvangen via JOUW bewustzijn is voor je eigen Hoger Zelf nog altijd het beste. Dus geef jezelf en je Hogere Zelven deze kans om te groeien.

Wij allemaal bezitten een lichaam of frequentie in de Beyond, zelfs al werd de Kennis van de Beyond min of meer voor ons in onze andere lichamen verborgen. Maar zoals altijd is er voor alles een reden. Onze Hoger Zelf neemt de Kennis nu op via ons mensen hier, wanneer wij over dit alles leren. En ons Hoger Zelf geeft de Kennis weer door aan ‘hun’ Hoger Zelf, helemaal tot aan de Beyond. En dan is de cirkel weer rond, want ons Ultieme Zelf in de Beyond weet van de Beyond en bezit deze kennis al. Het mooie is echter dat niet alleen ons Hoger Zelf deze Kennis over de Beyond nu via ons kan opnemen, maar ook onze gidsen, beschermengelen en vele Meesters die ons omringen.

De Beyond 2 bevat veel wijsheid en kennis en veel informatie als verdieping, maar ook nieuwe informatie die nog niet eerder werd gegeven. We gaan dan ook dieper in op de Beyond zelf en haar levensvormen. Je verwerft meer inzichten en krijgt een krachtigere verbinding met de Beyond. Je ontvangt 240 pagina´s informatie.

Tijdens het seminar doen we diverse meditaties en je ontvangt een tweetal initiaties om je verder te openen voor deze kennis en je verbinding met de Beyond hier te manifesteren en te bekrachtigen.