Evenement 22-02-20 : Board of Knowledge 1-2


Board of Knowledge 1-2

Houder:
All Divine - Myra'lin
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 22 februari 2020 - zondag, 23 februari 2020
  Locatie:
Boxmeer
Tijd:
10.00-17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 795,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatalldivine .nl

De Board of Knowledge is oeroud en een ongelooflijk mooi instrument voor spirituele groei en ontwikkeling. Hoe wonderlijk het misschien ook klinkt, maar de Board of Knowledge kent het levenspad en de weg naar Verlichting van Alles en Iedereen. Het zal dan ook op een prachtige en zuivere manier jou en anderen vooruit helpen in het leven op een ongeëvenaarde wijze. De Board of Knowledge bezit namelijk unieke kwaliteiten om via Tekens iemand te openen vanaf het diepste niveau van Zijn. Door de openingen kan een krachtige spirituele groei ontstaan in de precies juiste richting naar Verlichting. Dit alles met respect voor ieders uniek zijn en vrije wil. Door de hoge frequentie en kwaliteit die de Tekens bezitten, is er geen enkele grens aan de groei die je met behulp van de Board of Knowledge kunt bereiken.
 
Mocht je diep van binnen het verlangen voelen om het Grote Geheel te dienen en wil je zelf spiritueel groeien op weg naar Verlichting in een tempo dat op geen enkele andere wijze haalbaar is, meld je dan nu aan voor de opleiding tot Gever van de Board of Knowledge 1 en 2. De keuze om Gever te worden van de Board of Knowledge is een uitermate belangrijke beslissing voor jezelf om te nemen. Te gelijker tijd is het ook het meest prachtige cadeau dat je jezelf en anderen kunt geven. Het als Gever mogen werken met de Tekens van de Board of Knowledge is een eervolle verantwoordelijkheid, waarvoor ik nog iedere dag erg dankbaar ben.
 
Tijdens de opleiding tot Gever leer je meer over de verschillende Boards en hoe ermee te werken. Uiteraard ontvang je de openingen en initiaties om zelfstandig met de Board of Knowledge 1 en 2 aan de slag te kunnen gaan. De Tekens van de Board of Knowledge kun je aan alles en iedereen geven. En zelfs als je niet actief met de Tekens werkt, lever je een bijdrage aan het verspreiden van de energie van de Board of Knowledge. En dat is weer belangrijk voor de Aarde, het Universum en zelfs nog voor alles daarachter.

Neem even een moment voor jezelf, richt je aandacht naar binnen en ontdek of het Grote Geheel je roept om de taak van Gever van de Board of Knowledge op je te nemen.