Evenement 05-03-20 : De Beyond 4


De Beyond 4

Houder:
All Divine - Myra'lin
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 5 maart 2020 - vrijdag, 6 maart 2020
  Locatie:
Boxmeer
Tijd:
10.00-17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 375,00, incl. lesboek
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatalldivine .nl

De Beyond 4 is iets dat je nergens anders zult vinden. De Beyond 4 bevat unieke Hogere Kennis en vormt een wonderlijke ervaring op zich. De Beyond 4 gaat nog verder terug in de tijd dan de Beyond 3. Wat nu, als opeens blijkt dat er nog een Grens bestaat, voorbij de Beyond? Een plek waar de Beyond haar oorsprong vindt! Zo’n plek bestaat en we noemen deze plek ‘Het Daarvoor’. En wat nu als ook dit nu niet het Ware Begin is? Zou je geïnteresseerd zijn en een zelfs nog grotere stap willen zetten in je ontwikkeling en willen ontdekken wat er dan nog meer is? Je zou het ‘Het Begin’ kunnen noemen. Het is een heel andere dimensie voor onze geest en ons hart om te begrijpen. En toch gaat dit over dimensies, waar we al over gehoord hebben. Dit gaat zo enorm veel verder terug, nog voordat er ook maar enige dimensie of planeet was geschapen. Er wordt gezegd, dat ‘als er Iets is dat geen enkel niveau heeft van iets van daarvoor, die Beginplek de Sleutel zou bevatten tot Al Wat Is, want dat zou nog meer dan de Totaliteit van Al het Goddelijke zijn.’

Dit Beyond seminar is met geen enkel voorgaand seminar te vergelijken. Je zult ontdekken dat je verbinding met en het begrip van De Beyond je een bredere kijk op het leven zullen geven. Je zult daarnaast een ruimere manier van denken ontwikkelen en bredere levensinzichten ontvangen. Je zult ongetwijfeld de blik meer naar binnen richten en met jezelf aan de slag gaan en je spirituele groei naar de Zuiverste Hoogste Creatieve Vorm van Jezelf voortzetten. Deze educatie zal je stimuleren meer over jezelf te ontdekken op alle niveaus van je bestaan.

Wij wonen op het laagste niveau, in Wereld 1 op de planeet Aarde. In dit seminar leer je echter verbinding te maken met een eenheid van energie waar we allen één zijn en die we jouw Zuiverste Hoogste Creatieve Vorm zouden kunnen noemen. Het vormt een unieke ervaring, die zowel onthullend is als belangrijk om mee te werken, daar we het hoogste en het laagste in ons verbinden.

Je ontvangt 40 pagina´s informatie. Tijdens het seminar doen we diverse meditaties, een aantal steenleggingen om je contact met de Beyond te versterken en je ontvangt een initiatie om je verder te openen voor deze kennis.