Evenement 06-12-19 : De Beyond 3


De Beyond 3

Houder:
All Divine - Myra'lin
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 6 december 2019 - zondag, 8 december 2019
  Locatie:
Boxmeer
Tijd:
10.00-17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 395,00 - incl. lesboek
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatalldivine .nl

De Beyond 3 is een educatieve ervaring met zulk een verfijnde en hoge frequentie, dat deze zeker je leven zal veranderen. Je Hoger Zelf zal deze kennis zeker willen opnemen, daar het haar/hem erg goed zal doen. De Beyond 3 is zeer geavanceerd en bereikt ware diepgang op vele niveaus. En een aantal pagina’s over Het Ware Begin, over een realiteit die we het ‘Daarvoor’ noemen, zal je kijk op de wereld zonder meer veranderen. Al deze Kennis komt van zo ver weg, dat er bijna geen woorden bestaan om deze werkelijkheden in aardse taal te beschrijven.

… “Vóór het Niets, Iets en Alles (Het Al), Eén Totale Stem van De Hogere Hemelen vormde het begin. De Hogere Hemelen waaruit De Totale Stem opstond, is in onze hedendaagse wereld en met onze gedachten onmogelijk te begrijpen. Het representeert Niets en Lege Ruimte. Dus, De Totale Stem Was slechts en Is het Begin van Alles en Iedereen”…

“Niets kent geen grens, geen begin en geen einde. Het is slechts. Niets is niet leeg; alleen maar een onbeproefde oplossing. Een leeg papier met een mogelijk begin, of niet. Niets rust tot Iets dat verandert. Dan wordt het Niets Iets en dat Iets wordt Alles …”

Channie over de Beyond 3:

… “Alles is vertegenwoordigd in de Beyond, in de vibratie. Maar ook iedereen is vertegenwoordigd in de Beyond in de een of andere vorm, frequentie of kwaliteit. Hoe kun je nu stellen dat in zo’n kleine kaart, zoals de eerste die je kreeg, dat daar iedereen inpast? Wel, neem nu de Hubble telescoop, die ziet ongeveer 200 miljoen sterrenstelsels, vaag begrijpend dat het er ongeveer zoveel zullen zijn. En in elk sterrenstelsel bestaan er ongeveer 400 miljoen planeten die op de een of andere wijze bewoond zijn. Er zijn natuurlijk ook dimensies die zwaarder of lichter zijn dan andere. Maar nog steeds kunnen er ongeveer 400 miljoen planeten binnen een sterrenstelsel bewoond zijn. En elke planeet zou zo maar 10-20 miljard schepsels/wezens/mensen kunnen hebben, die er wonen. Dat zijn een heleboel dingen. Ik denk niet dat het zo leuk is om op onze gewone menselijke wijze in aantallen uit te drukken met hoe velen we in deze Schepping zijn. En dat is dan nog maar alleen de Blauwe Creatie. En dan heb je ook nog de Gele en Groene en alle andere kleurcreaties …”

De Beyond opent zich verder voor je. Je krijgt nu inzicht in de hele structuur van de Beyond, over haar tuinen en de engelenwerelden, dit alles visueel zichtbaar gemaakt met prachtige, gekleurde tekeningen van de hand van Channie. Andere tekeningen en afbeeldingen van delen van de Creatie en de Beyond geven een meer helder beeld van deze verfijnde werkelijkheid. Zo boven zo beneden wordt extra duidelijk, zodra je beseft dat de werelden, vormen en dimensies van onze Creatie een reflectie vormen van De Heilige Goddelijke Structuur. Alles, maar dan ook Alles dat ooit werd gecreëerd, is terug te vinden in de Beyond. Toch is de Beyond totaal anders, een Goddelijke energetische wereld, waarin gelijkwaardigheid, totale verbondenheid en eenheid vorm krijgen.  

Je ontvangt 290 pagina´s informatie. Tijdens het seminar doen we diverse meditaties en je ontvangt een initiatie om je verder te openen voor deze kennis.