Evenement 09-04-21 : Online Intuïtieve Chakra tekencursus


Online Intuïtieve Chakra tekencursus

Houder:
Beeldend bezig van Mariska Lunsing
  Provincie:
Media
Datum:
vrijdag, 9 april 2021 - vrijdag, 18 juni 2021
  Locatie:
Beeldend bezig te Groningen
Tijd:
10.00-12.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 100 (online) € 150 (live)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

tekenenbijmariskaatgmail .com

Intuïtieve Chakra tekencursus voor volwassenen.

De cursus bestaat uit 9 lessen. Op vrijdag van 10.00-12.00 uur. Data: 9, 23, 30, april en 14, 21, 28 mei en 4, 11, 18 juni 2021. 

Chakra's worden beschouwd als energie centra, de oorsprong ligt in de Hindoeïstische traditie.

De eerste les krijg je informatie over chakra's en inzicht hoe het op dit moment bij jou zit. Je maakt kennis met de chakra meditatie, je krijg twee tekenopdrachten en krijgt tips rond het werken met kleurpotloden.

Dan volgen er zeven lessen, waarbij je contact maakt met telkens één van de zeven chakra's. Per chakra maak je twee tekeningen, waarbij ook wordt gekeken wat die zegt over jou op dit moment. Al doende leer je meer over jezelf en krijg je handvatten om een verandering in gang te zetten. De chakra meditatie en wat beweging (zacht lichaamswerk) is ook deel van elke les. 

De laatste en negende is een afrondende afsluiting en onderzoek je hoe het er nu voor staat en hoe je ermee verder kan. Door de Intuïtieve Chakra teken cursus krijg je meer inzicht in jezelf en je komt verder in je ontwikkeling.

Op dit moment is de maatregel van één persoon visite van kracht. Eén persoon kan de cursus live volgen, of dit kan gerouleerd worden. Sowieso is het online te volgen. Hiervoor heb je een digitaal werkend apparaat nodig zoals een laptop, tablet etc. Daarnaast minimaal wat A4 vellen papier en kleurpotloden.