Evenement 02-02-20 : De Oorsronkelijke Gevoelsvelden


De Oorsronkelijke Gevoelsvelden

Houder:
Bewust Zijn Centrum Apofyliet
  Provincie:
Friesland
Datum:
zondag, 2 februari 2020
  Locatie:
lippenhuizen
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 122
  Website:

apofyliet.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijk-apofyliet .nl

De Oorspronkelijke Gevoelsvelden

 

De Oorspronkelijke Gevoelsvelden zijn onderdeel van de Oorspronkelijke Mens Code en omvatten de onbevlekte Blauwdrukken van de gevoels- en ervaringswerelden.

In deze krachtige activatie dag gaan we ons richten op de oorspronkelijke Mens Code via het Oorspronkelijk Gevoel. Ons gevoel is veelal gekleurd, vertroebeld en verwond geraakt dor de vele duale ervaringen die we doorlopen hebben, zowel op aarde als elders in het Universum. Het zijn niet enkel de verwonde gevoelens van aardse levens die ons gevoel beïnvloeden, onbewust laten open staan voor manipulaties van buitenaf of een geen gehoor geven aan of niet verstaan van ons gevoel. De kern van die verwondingen zijn ontstaan door verschillende vallen in bewustzijn en dus al vanuit Kosmische en galactische ervaringswerelden dieper geintegreert. De ervaringen in de aardse sfeer zijn een weerspiegeling daarvan.

In deze activatie workshop richten we ons op de gevolgen van die vallen in bewustzijn en de afgescheidenheid die is ontstaan met ons Oorspronkelijk gevoel. Gerelateerd daaraan zijn verbindingen en relaties met anderen en werelden binnen en buiten ons. Ook de dominante ego lagen die vaak een hardnekkige rol spelen krijgen meer bestaansrecht doordat wij ons Oorspronkelijk Gevoelsveld niet meer innemen.

lees hier verder: https://apofyliet.nl/activiteit/de-oorspronkelijke-gevoelsvelden/

Workshop van 10.00 uur t/m ongeveer 17.00 uur

Investering in je Zelf bedraagt € 122,- incl. BTW, koffie, thee en versnaperingen