Evenement 15-12-19 : Van armoede- naar overvloed bewustzijn


Van armoede- naar overvloed bewustzijn

Houder:
Bewust Zijn centrum Apofyliet
  Provincie:
Friesland
Datum:
zondag, 15 december 2019
  Locatie:
Spirituele Praktijk Apofyliet, Lippenhuizen
Tijd:
10.00-18.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 144
  Website:

apofyliet.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijk-apofyliet .nl

VAN ARMOEDE- NAAR OVERVOED BEWUSTZIJN

Overvloed is je geboorterecht!
Overvloed is wat vanuit Schepping zelf voort komt en is overal en altijd aanwezig.
Wij als Bronwezen Zijn overvloed, mits we vanuit ons midden scheppen, in balans, want dan ontstaan scheppingen gebaseerd op Heilige Geometrie. Dat is altijd in overeenstemming met het Leven!
Wij, als mens, ervaren dat echter lang niet altijd, doordat we niet in balans zijn, en dus niet meer op Overvloed afgestemd zijn. De rechte verbinding met de eigen Bron is verbogen door onbewuste patronen, overtuigingen, emotionele programmeringen, overlevingsprogramma’s en verwondingen (van eeuwen). De afstemming op overvloed zijn we kwijt geraakt door die verbuiging.

De verbuiging komt voort uit emotionele programmeringen (het idee van elkaar moeten helpen) en daarvoor de scheppings-/Godskracht inzetten vanuit persoonlijke belangen. Dat is het misbruik van de Godskracht, dat heeft geleid tot de Val van Atlantis. Die energie zit opgeslagen in geld. Daarom zit er zoveel lading op geld.
Overvloed omvat alle facetten van leven. Dus het gaat niet alleen over geld, wat ‘slechts’ een 3D uitdrukking en ervaring is van de energie van overvloed, maar het omvat zoveel meer dan dat.

Wens jij ook een dieper inzicht in waarom jouw overvloed bewustzijn niet werkelijk vrij kan stromen?
Wens jij ook handvatten, praktische oefeningen en diepere inzichten te ervaren, in hoe werkelijke manifestatie van jouw Overvloedbewustzijn in je dagelijks leven te realiseren is? Zodat jij jezelf weer kunt afstemmen op jouw eigen overvloedbewustzijn?

Deze workshop is gericht op het weer leren manifesteren van overvloed vanuit je eigen bewustzijn, maar dan net even anders dan de rest!
De Wet van aantrekkingskracht ook op fysiek niveau toepassen.
Doordat je weer gaat leren resoneren op de Brontrilling van Overvloed, vanuit (lichaams)bewustzijn.

JOUW BEWUSTZIJN IS DE SLEUTEL IN WAT JE AANTREKT EN MANIFESTEERT!

Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat hun uiterlijke situatie het gevolg is van hun bewustzijn. Vervolgens verwijten ze banken en de elite voor de ellende van hun uiterlijke situatie. De weerstand en hardheid van het systeem is uiteindelijk je eigen armoedebewustzijn en daaraan vast blijven houden. Dat gebeurt (meestal) onbewust. En daarvoor is bewustzijn nodig. Deze workshop helpt daarbij.

Geen trucjes of standaard technieken, maar krachtige praktische handvatten en diep zelf onderzoek, belichten van je eigen armoedebewustzijn en stagnaties, wat leidt tot bewust Zijn van jouw overvloed stroom vanuit je eigen Bron afstemming.

Lees hier verder: https://apofyliet.nl/activiteit/workshop-overvloed-armoede-bewustzijn-2/

Wil je deelnemen aan deze bijzonder bewust makende dag?

Laat dan wat van je horen via Patrick: overvloedat5d-geld .nl
             Of via Willemien: infoatpraktijk-apofyliet .nl