Evenement 22-07-19 : Afstand Activatie Maria Magdalena Dag


Afstand Activatie Maria Magdalena Dag

Houder:
Spirituele Praktijk Apofyliet
  Provincie:
Friesland
Datum:
maandag, 22 juli 2019
  Locatie:
vanuit je eigen luie stoel
Tijd:
20.30-21.12
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 33,33
  Website:

apofyliet.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijk-apofyliet .nl

Afstand activatie Maria Magdalena

Sinds 2016 heeft de paus 22 juli omgedoopt tot Maria Magdalena dag. Een heel bijzonder gegeven dat de kerk het Vrouwelijke, wat zo direct naast Yeshua (Jezus) heeft gestaan na eeuwen van verkettering, eindelijk erkenning geeft.

Het geeft het Goddelijk Vrouwelijke in de aardse belichaming eindelijk een stuk erkenning terug. Niet alleen in Maria Magdalena, maar vooral in wat zij weerspiegelt in ieder van ons!

Dankzij alle groei, trillingsverhogingen en energetische shifts van de afgelopen jaren is vanuit de strakke dogmatische kerkelijke velden deze deur weer een beetje op een kier gezet, en dat betekend energetisch dat daarmee deze Magdalena energie ook in het collectief veld weer dieper toegankelijk kan worden. Daar waar de machtige kerkelijke structuren de deur daartoe vele eeuwen dicht gehouden hebben, bleef elke vorm van verwonding en onderdrukking van het Vrouwelijke in de aardse 3D sfeer steeds opnieuw bekrachtigd. Er was vrijwel geen ruimte om de diepte lagen van het gewonde, verstoten, ontkrachte vrouwelijke tot in de kern te helen. Dat is hoe het collectief energetisch werk, doordat aardse 3D machtsstructuren veranderingen tegen proberen te houden.

Les hier verder: https://apofyliet.nl/activiteit/afstand-activatie-maria-magdalena/