Evenement 28-09-19 : Multidimesionaal Kristal Master Opleiding


Multidimesionaal Kristal Master Opleiding

Houder:
Spirituele Praktijk Apofyliet
  Provincie:
Friesland
Datum:
zaterdag, 28 september 2019 - zaterdag, 11 juli 2020
  Locatie:
Spirituele Praktijk Apofyliet, Lippenhuizen
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ zie opleidings info
  Website:

apofyliet.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijk-apofyliet .nl

Multidimensionale Kristal Master Opleiding 2019-2020

Lichtwerk met Kristallen

Nieuwe energie, een nieuwe opleiding

Een multidimensionaal verkenningstraject in de Kristal werelden

Bij deze kan ik je sinds lange tijd weer een geheel nieuwetijds, hoogfrequent en Multidimensionaal kristal traject aanbieden, die een mengelmoes zal zijn van enorme Multidimensionale groei, bewustwording en diepgaand leren (samen) werken met de kristallen!

Deze opleiding zal feilloos afgestemd zijn op persoonlijke groeiprocessen van deelnemers, de nieuwe tijds energieën van dit moment, de Multidimensionale kwaliteiten van kristallen en (half) edelstenen, die ook door de trillingsverhogingen op aarde een enorme ‘upgrade’ in mogelijkheden hebben gekregen de afgelopen jaren.

Het zal een combinatie zijn van diepe persoonlijke groei in je Zelf en jouw kwaliteiten als het praktisch leren samen werken met krachtige ‘gereedschappen’ en andere Bewustzijnsvormen (Kristalwezens, Ascended Masters, etc.) .

Vervlochten in alle workshops zit een enorme potentie van healing. Daar waar bewustwording en groei plaats vindt, daar vindt ook healing plaats. Healing is tevens noodzakelijk om oude ballast en blokkades op te ruimen en zodoende je Zelf weer verder te openen voor nieuwe groei.

De workshops zijn een mengelmoes van theorie, gechannelde healingen, persoonlijk zelfonderzoek, oefeningen voor jezelf en met elkaar. Elke workshop tipt andere stukken aan die tijdens en ook na de workshop verdere verdieping en integratie (ontwikkeling dus) zullen vinden.

En bevatten daarmee een stap-voor-stap opbouw waardoor je persoonlijk in een snel tempo kunt groeien.

Lees hier verder: https://apofyliet.nl/multidimensionale-kristal-master-opleiding-2019-2020/