Evenement 26-07-19 : Leeuwenpoort 2019 - Leeuwenkracht Intensive


Leeuwenpoort 2019 - Leeuwenkracht Intensive

Houder:
Spirituele Praktijk Apofyliet
  Provincie:
Friesland
Datum:
vrijdag, 26 juli 2019 - zondag, 28 juli 2019
  Locatie:
lippenhuizen
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 333
  Website:

apofyliet.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

apofylietathetnet .nl

Leeuwenpoort 2019 – Leeuwenkracht Intensive

Leeuwenpoort en -kracht activaties binnen je eigen Multidimensionaal bewustzijn

Activatieworkshop in je eigen Multidimensionaal bewustzijn i.s.m. The Sisterhood of Sekhmet & the Galactic Feline Family

 

 

Een krachtige 3-daagse aan de start van de opening van de Leeuwenpoort

Drie dagen die in het teken staan van de bijzondere en extreem krachtige energieën van deze tijdsperiode, waarin het persoonlijk en collectief bewustzijn weer een mega shift in bewustzijn maakt. Opgebouwd al sinds de start van de maand juli, gaat de ‘rem’ er vanaf dit moment helemaal vanaf.

Opnieuw een mega shift die het bewustzijn diep zal weten aan te raken, versnelling, wijziging en trillingsverhogingen van bewustzijn brengt. Dit is gerelateerd aan de evolutie op dit moment, maar is tevens een immense versnelling van bewustzijn in voorbereiding op de energie en potentie van 2020.

De Leeuwenpoort

De Leeuwenpoort die op 26 juli opent, in een samenvallen met het Oud Egyptische nieuw jaar wat gerelateerd is aan het weer oprijzen van Sirius aan de hemel, biedt elk jaar opnieuw een zeer krachtige stroomversnelling en verdieping in de collectieve bewustwordingsprocessen.  Dit jaar is deze echter van en nog intensere aard, zoals bijna alles eigenlijk dit jaar. Menselijk meesterschap en uitlijning met alle delen van ons Zijn staan dit jaar centraal en binnen die ‘kaders’ zal deze Leeuwenpoort ook van en dermate intense energie zijn dat deze de spreekwoordelijke overtreffende trap zal laten voelen.

Dat is ook de reden dat ik me innerlijk geroepen voel om juist bij de start van deze Leeuwenpoort een krachtige Intensive te geven die je feilloos zal uitlijnen met alle potentie en mogelijkheden van dit moment.

De Poorten van de leeuwenpoort openen zich op 26 juli, maar vinden hun hoogtepunt tijdens het 8-8 portaal (8 augustus) waarop de energie het meest krachtig zal zijn!

 

Lees de complete uitleg en informatie van deze workshop hier: https://apofyliet.nl/activiteit/leeuwenpoort-2019-leeuwenkracht-intensive/