Evenement 02-12-20 : Schrijven naar je ware natuur - voor Vrouwen


Schrijven naar je ware natuur - voor Vrouwen

Houder:
Thea Eliassen
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
woensdag, 2 december 2020
  Locatie:
Studio Manna
Tijd:
13.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 24,50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoata-dora .nl

In deze huidige tijd worden ons heel wat regels opgelegd en staan we bloot aan heftige impact van buitenaf. In deze schrijfmiddagen richten we ons op de bedding in onszelf, om deze terug te vinden. En in verbinding te zijn met ons lichaam. Het natuurlijke ritme van de Aarde en de stem te voelen vanuit ons hart en onze ziel.

Welk verhaal wil in jou als vrouw gehoord worden? Je krijgt afgestemde opdrachten en feedback, hoe je proces zich kan verdiepen, en inzicht in het helende effect van schrijven naar je ware natuur.

Hoe ziet de middag workshop eruit;

We gaan schrijven… Niet vanuit moeten of ons best doen, want al lang genoeg hebben we ons best gedaan om te voldoen aan de wensen van onze omgeving, zowel emotioneel als in praktische zin.. ten koste vaak van onze eigen authenticiteit. We verbinden ons met het wezenlijke van onszelf en geven ruimte aan onze intuïtie en eren onze sensitiviteit.

Wat is het verhaal dat jij, als vrouw wil vertellen?

Je zult verrast zijn wanneer woorden en ingevingen zich als vanzelf aan je openbaren. Wat beweegt jou? Je gaat ontdekken en verdiepen en hoe jij je verhaal kunt overbrengen op het papier.

Je hoeft nergens ervaring mee te hebben. Kom zoals je bent en voel je vrij.

De Schrijfmiddag zal niet alleen uit ‘zitten’ bestaan want om onze energie, flow en creativiteit fris en levendig te houden, kan het zijn, dat we ook wat samen gaan bewegen. Trek makkelijke kleding aan waarin je je vrij voelt om te ontspannen en te bewegen.

lees verder: www.a-dora.nl

Kosten (incl. BTW) zijn € 24,50

er is thee, koffie en vegan lekkers

Studio Manna, Ernst Schumacherstr 4, 5237BB Den Bosch

Aanmelden kan via infoata-dora .nl of 06.40496061 (laat je emailadres achter)