Evenement 11-12-20 : Mala maken


Mala maken

Houder:
Thea Eliassen en Caspar Slijpen
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 11 december 2020
  Locatie:
Studio Manna
Tijd:
13.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 60,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoata-dora .nl

Ben jij al bekend met hoe een mala je op natuurlijke manier kan ondersteunen in het realiseren van je verlangen en je dichter kan brengen bij je ware natuur? Deze gebedsketting is van oorsprong bedoeld om te mediteren. Maar buiten dat om is het een prachtig sieraad die je kunt dragen vanwege de helende werking of op een speciale plek in je huis kunt leggen.

In de workshop ga je je eigen mala samenstellen en kijken welke materialen voor jou betekenis hebben.

Naast de basiskralen kun je kralen van edelsteen gebruiken, er is keuze uit een aantal verschillende soorten. Je kunt ook kiezen voor andere materialen zoals hoorn, bot, schelp, edelsteen kralen, hout, kokos enz.. en ook speciale houtkalen zoals olijfhout- en sandelwood kralen.

Tijdens het creatieproces gaan we de ketting bekrachtigen. de mala zal zodoende als een uniek sieraad maar ook als krachtvoorwerp voor je dienen omdat het doordrongen is van jouw intenties en afgestemd is op wat jij nodig hebt. De Mala workshop is een inspirerende middag vol bewustwording en creativiteit.

Kosten voor deze workshop €60 per persoon (is inclusief materiaal, kofie, thee en vegan lekkers). Kijk op a-dora.nl voor ook andere mogelijkheden.

Studio Manna, Ernst Schumacherstr 4, 5237BB Den Bosch ( gelegen op woon-werk-erf ’t Heem in ’s-Hertogenbosch noord, paar minuten van de Maasdijk)