Evenement 31-10-20 : Cursus Jezelf Aarden


Cursus "Jezelf Aarden"

Houder:
Carolina Hehenkamp
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zaterdag, 31 oktober 2020 - zondag, 1 november 2020
  Locatie:
´t Lichthuys Best
Tijd:
10 uur tot 17 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 220
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatcarolinahehenkamp .com

Waarom is een goede, stabiele aarding zo belangrijk?

De focus van de Jezelf Aarden Cursussen richt zich op de volledige genezing van jouw wortels en op een zo diep mogelijke verbinding met de aarde.

Terwijl de energie op onze planeet stijgt, worden steeds meer mensen zich ervan bewust dat er energie door hen heen stroomt. We zijn echte energiewezens en deze energiestroom verlicht alles wat er is, inclusief alle programmering, overtuigingen, patronen en blokkades.

Het proces van bewustzijnsontwikkeling wordt hierdoor versneld, en dat kan gemakkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van hoe bereid je bent om naar je geloofssystemen te kijken en deze te verduidelijken.

Wie niet voldoende geaard is, zal niet goed kunnen omgaan met deze nieuwe energieën en zal zich meestal afgevoerd voelen. Alle energie komt dan vast te zitten in je hoofd en kan niet in de aarde stromen.

Hoewel veel jongeren een hoge trilling hebben, is ook merkbaar hoe slecht ze geaard zijn. Ouderen moeten worden geaard om hun programmering, overtuigingen enz. op te lossen, en kinderen moeten worden geaard om zich hier op aarde te kunnen ontwikkelen.

Als we niet goed geaard zijn, kunnen we niet volledig incarneren in ons fysieke lichaam, we kunnen er niet volledig bezit van nemen, wat betekent dat we hier nooit echt “aankomen”. Onze gaven en kwaliteiten kunnen zich niet ontvouwen en we kunnen ons niet echt ontwikkelen.

Dus vanuit mijn oogpunt is de aardingsoefening een van de eerste oefeningen die we op het spirituele pad moeten doen. Aarding geeft stabiliteit aan het systeem en legt een basis voor het aardse leven. Het ondersteunt ook de integratie van de ziel in het lichaam en bereidt een mens voor op de verbinding met de spirituele werelden.

De Jezelf Aarden Cursus helpt je om jouw comfortzone gemakkelijker te verlaten en om het contact met je hart en vooral met je Hoger Zelf en je Hemelse Team te ontwikkelen. Dit geeft een groot vertrouwen in je intuïtie. Aarding en kanaalopening passen bij elkaar!

Met focus werkt de Jezelf Aarden Cursus in sessies met je wortels. Ze bevatten verwondingen van vele levens en gebeurtenissen en moeten genezen worden zodat je hier meer van het Zelf kunt incarneren. De meeste mensen zijn slechts 10-20% geïncarneerd, waardoor ze hun potentieel niet kunnen ontwikkelen.