Evenement 02-03-21 : cursus Jezelf Masseren


cursus Jezelf Masseren

Houder:
Inner Compass Massage en Coaching
  Provincie:
Media
Datum:
dinsdag, 2 maart 2021 - dinsdag, 30 maart 2021
  Locatie:
online
Tijd:
20.00 - 21.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 55
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinner-compass .nl

Aanraking is belangrijk. Zonder aanraking kunnen we niet leven. Maar niet iedereen heeft een partner die graag aanraakt, en een goede massage therapeut is ook niet altijd voorhanden.

Jezelf masseren is dan een goede optie. Eerst staan we stil bij welke delen van je lijf wel wat aandacht kunnen gebruiken. Daarna gaan we in op de manier van aanraken, en wat te doen bij pijn. Ook laten we verschillende technieken de revue passeren. Van hieruit zoomen we elke les in op een ander lichaamsdeel en bekijken we ook waar dit holistisch gezien voor zou kunnen staan. En we staan stil bij varianten van aanraking die je jezelf kunt geven: liefde, aandacht en respect.

Aan het einde van de cursus heb je niet alleen handvatten gekregen om jezelf te masseren, maar heb je ook iets geleerd over je eigen lichaam en hoe jij je tot je lichaam verhoudt. Zo kan er meer harmonie in jezelf en in je eigen lijf komen.

Praktische zaken:

Data: 2, 9, 16, 23, 30 maart.

Tijd: 20.00 – 21.00

Plaats: Deze cursus wordt online gegeven. Je krijgt van tevoren een Zoomlink over de mail toegestuurd.

Benodigdheden: Het is fijn om op een yogamatje en een meditatiekussentje te zitten. Mocht je dit niet hebben, zorg er dan voor dat je comfortabel op de vloer kunt zitten. Daarnaast werken we met een yogaballetje, zoals hier of hier te verkrijgen. Een tennisbal of golfbal kan ook.

Tarief: Deze cursus kost 55,- euro.