Evenement 14-07-20 : Groepshealing op afstand


Groepshealing op afstand

Houder:
Madame Milena
  Provincie:
Gelderland
Datum:
dinsdag, 14 juli 2020
  Locatie:
online
Tijd:
19:00 - 19:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
gratis
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

madamemilenaatoutlook .com

Elke week bied ik een gratis groepshealing op afstand aan. De groepshealingen worden gegeven door mij, soms in een groep met andere mediums om de healing wat meer kracht bij te zetten. 

Tijden de healing maak ik contact met de spirituele wereld om de healing door de sturen. De healing duurt ongeveer een half uur. Het is misschien voor jezelf prettig om tijdens de healing stil te gaan zitten of liggen en te voelen wat er gebeurt. Misschien merk je iets van de energie. Dit hoeft echter niet.

Als je tijdens de healing stil zit, kan je er iets van merken zoals tintelingen, een warm of juist een kkoud gevoel, of je voelt juist even de pijn iets sterker, je word heel moe, etc. Het kan van ales zijn. Het kan ook zo zijn dat je er niets van merkt. Dat is ook ok. Het hoeft dan niet te betekenen dat er geen healing heeft plaatsgevonden.

Soms merk je de effecten van de healing een paar dagen later. Misschien merk je een lichte verbetering voor je gezondheid maar kan het ook zijn dat er meerdere healingsessies nodig zijn.

De spirituele wereld geeft dus de healing. Ik werk als helend medium als een doorgeefluik. Daarom kan ik vooraf geen garanties geven over de effecten van de healing. Er kan healing plaatsvinden op het mentale,  emotionele of fysieke vlak. Iedereen die zich aangemeld heeft voor de groepshealing ontvangt dezelfde healing maar het effect ervan is per individu verschillend.

Mediamieke healing dient niet ter vervanging van de reguliere gezondheidszorg. Een healingsessie kan gezien worden als een aanvulling op reeds bestaande zorg, bijvoorbeeld wanneer de klachten niet verholpen kunnen worden door de reguliere gezondheidszorg zoals bij bijvoorbeeld chronische pijnklachten.

Aanmelden voor deze groepshealing kan via dit aanmeldformulier:

https://form.jotformeu.com/201346338665357