Evenement 05-08-20 : Healing HAKA Uri Marama Toa met Maori uit Nieuw-Zeeland


Healing HAKA 'Uri Marama Toa' met Maori uit Nieuw-Zeeland

Houder:
Centrum 'De Vleugelhoorn' - Samen vanuit Hart-Bewust-Zijn
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
woensdag, 5 augustus 2020 - zondag, 9 augustus 2020
  Locatie:
Centrum 'De Vleugelhoorn' in Velm (Vlaanderen)
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 609 (all inclusive)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatvleugelhoorn .be

De Haka 'Uri Marama Toa' is een helende Haka voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Deze brengt balans en harmonie in ons leven en voor moeder Aarde en moedigt ons aan om verbinding te maken met onze innerlijke creatieve bron en ware potentieel.

Maori teachers Ojasvin Kingi Davis en Waimaania Davis van de Grandmothers Healing Haka uit Aotearoa (Nieuw-Zeeland) komen voor de 4e keer naar 'De Vleugelhoorn' in Vlaanderen voor een fantastische 4-daagse (+avond) Haka seminar!

Inhoud: Een krachtig samen zijn met Haka dans, Maori wisdom teachings, meditatie, Maori liedjes zingen, workshops, ceremonies, een familie-gevoel en heel veel glimlachen :) En omdat het hartje zomer is, maken we er een heerlijke Summer Retreat van met heerlijke, gezonde sapjes en maaltijden!

De Haka is een traditionele krachtdans die uitgevoerd wordt door Maori's (Nieuw-Zeeland). Karakteristiek zijn de vocale geluiden en dynamische lichaamsbewegingen. Deze danskunst ontwikkelt holistisch integrale healing bij degene die dit uitvoert en leert om de eigen 'Mana' persoonlijke kracht in te brengen.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Datum: woensdagavond 5 augustus, 19.30 tot en met zondag 9 augustus 17.00 uur.
  • Lokatie: Centrum De Vleugelhoorn, Velmerlaan 119, 3806 Velm (Vlaanderen), Tel: 0032 (0) 11-182486, infoatvleugelhoorn .be.
  • Taal: Engels (vertaling naar Nederlands en Frans is mogelijk op verzoek)
  • Early bird prijs: € 609,00 (betaald vóór 1 juni 2020). Daarna geldt de normale prijs van € 690,00 ALL INCLUSIVE (prijs is voor particulieren incl. BTW, voor zelfst./bedrijven excl. BTW) De prijs is dus inclusief alle maaltijden, overnachtingen en workshops.