Evenement 21-05-21 : Truffelceremonie 21 mei 2021 en 4 juni 2021


Truffelceremonie 21 mei 2021 en 4 juni 2021

Houder:
GROEPSPRAKTIJK SIVANA SINT JANSTEEN
  Provincie:
Zeeland
Datum:
vrijdag, 21 mei 2021
  Locatie:
SINT JANSTEEN, ZEEUWS-VLAANDEREN
Tijd:
9.30 UUR
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 150,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

SIMONEatSIVANA .NL

Een ceremonie speciaal voor jou ❤ Wat *Een magisch truffelceremonie *

Wanneer? Waar?

21 mei 2021 (wachtlijst) of 4 juni 2021.

De dag van de ceremonie word je om 9:30 verwacht en we sluiten de dag rond 19:00 af
In het prachtige Zeeuws-Vlaanderen bij Groepspraktijk Sivana, Hoofdstraat 40a Sint- Jansteen

€ 150 euro per persoon

Meer informatie over de ceremonie:

Beleef een magische truffel ceremonie, waarin het ontdekken wie jij werkelijk bent centraal staat! Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met een reis door je onderbewuste door middel van truffels, het wordt jóuw individuele reis waarin je ontzettend welkom bent.
Een sessie met truffels doe je niet zomaar even. Het vraagt om toewijding en veilige begeleiding waar wij uiteraard voor zorgen. Ga er open en vol overgave in en hopelijk geeft het jou prachtige inzichten over iets waar je normaal “niet makkelijk komt”. Wij zullen jou hierin liefdevol begeleiden.

Wat zijn nu eigenlijk truffels?

De truffels die wij gebruiken worden al eeuwen gebruikt voor transformatie, heling en om in andere bewustzijnsdimensies te komen. Deze truffels worden magisch genoemd omdat ze de werkzame stof psilosybine bevatten. In het lichaam wordt dit omgezet naar psilocine. Dit is de verbinding die er uiteindelijk voor zorgt dat de gebruiker visuele en geestverruimende effecten waarneemt. Truffels kunnen je tot op een diep niveau raken en je anders naar de wereld laten kijken. Ze kunnen wegen openen naar diepere bewustzijnslagen en nieuwe energie geven. En dit is wat we jullie graag gunnen en willen laten ervaren.

Hoe ziet JOUW dag eruit?
De dag van de ceremonie kun je starten met een licht ontbijt. We ontvangen je graag de dag van de ceremonie om 9:30 bij Groepspraktijk Sivana. We beginnen met het delen van de intentie en we zullen meer vertellen over de reis. Rond 11:00 gaan we de ceremonie in en deze zal ongeveer 4-6 uur duren. Na de ceremonie staat er soep en fruit voor je klaar en is er ruimte om je ervaring te delen.

Zo ja, meld je dan aan!
Na de aanmelding zal je van ons nog een voorbereidingsmail en een intake/gezondheidsvragenlijst ontvangen. Neem ook gerust contact op als je nog vragen hebt of meer over ons wilt weten!

Wij verheugen ons erop om jullie te mogen begeleiden! Lieve groeten Gaby, Tanja en Simone