Evenement 03-04-20 : Zielsverbindingsdagen met als thema Familielijn


Zielsverbindingsdagen met als thema Familielijn

Houder:
Straal vanuit je hart & praktijk Meili
  Provincie:
Gelderland
Datum:
vrijdag, 3 april 2020 - zaterdag, 4 april 2020
  Locatie:
Groesbeek
Tijd:
10.00 uur tot 16.00 uut
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 333
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatstraalvanuitjehart .nl

In een mooi bosrijke omgeving staat de Poort. Een prachtige plek waar wij, je zullen begeleiden. De poort staat voor ons als een plek waar zoveel mag ontstaan, door er alleen maar te zijn. Deze twee dagen is het thema; familielijn.
We gaan de dag niet volledig invullen, het samen zijn en de ruimte geven aan wat er mag ontstaan, is de
kern van de dag. Vanuit verbinding en overgave.Op de vrijdag zullen wij starten met het thema ‘zelfacceptatie’.Van daaruit werken wij intuïtief verder. Het kan zijn dat we een opstelling gaan
doen of een healing. Als het weer het toelaat maken we een wandeling in het bos, je mag ook kiezen voor een rustmoment.We hebben ervoor gekozen om  2 gekoppelde verbindingsdagen aan te bieden. Hierdoor ben je puur met jezelf verbonden. Puur tijd voor jou!Voor ons is het fijn om in alle rust aandacht te mogen geven aan datgene wat nog gezien mag worden. Tussendoor zullen er af en toe rustmomenten zijn, zodat er pure ‘jou-tijd’ is. Tijdens die momenten zijn wij beschikbaar voor een 1 op 1 gesprek. Omdat door deze dagen vaak heel veel in gang wordt gezet, zullen we een week na deze verbindingsdagen een telefonisch gesprek met je plannen. De investering die we van je vragen is : 333 euro.
Deze dagen zijn inclusief: *koffie, thee, water * 2x biologische lunchbuffet *1 dinerbuffet *1 ontbijtbuffet
*1 overnachting in een 1-persoonskamer