Evenement 16-01-22 : In contact met je intuïtie en creativiteit


In contact met je intuïtie en creativiteit

Houder:
Ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zondag, 16 januari 2022
  Locatie:
Nijmegen
Tijd:
10.00-13.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

inzichtpresentatgmail .com

Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!
 
SoulCollage® is een creatieve, speelse en intuïtieve workshop, waarin je je eigen zielenkaarten maakt. Met een klein groepje aan een grote tafel. De workshop bestaat uit twee delen.
 
In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.
 
In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen. Dit doe je in de groep. Het resultaat is vaak een verrassend inzicht waar je verder mee kan.
 
De kaart spreekt daardoor als het ware tegen je. Daarom is het niet belangrijk dat je kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit.
 
Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Je kunt een antwoord krijgen op een vraag die je al een tijd had. Je ervaart de kracht van verbeelding en intuïtie.
 
SoulCollage® is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. Veel cursisten ervaren de workshop als helend.
 
Ik begeleid je gedurende de hele workshop; coronaveilig
 
Welkom en fijn als je erbij bent!
Groet, Catharina