Evenement 15-02-20 : SoulCollage® en de Griekse godin Athena


SoulCollage® en de Griekse godin Athena

Houder:
Een Ogenblik voor Jezelf
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 15 februari 2020
  Locatie:
op de SoulCollage® zolder in Haarlem
Tijd:
13.30 uur - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 40,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

dokter16atxs4all .nl

Workshop SoulCollage® en de godin Athena.

De godin Athena heeft vele kwaliteiten, een ervan is ambitie.

Als Athena een bepalende godin is in jouw leven, dan is ambitie geen vies woord voor je. Als geen andere godin weet zijn weet dat ambitie een belangrijke drijfveer is voor succes. Zij helpt je dan ook om erop te vertrouwen dat je alles kunt bereiken wat je maar wilt. Een Athena-vrouw weet hoe ze zich voelt en gedraagt wanneer ze haar ambitie bereikt heeft en begint daar gewoon alvast mee. Hierdoor vergroot ze de kans dat ze haar ambitie ook daadwerkelijk bereikt. Athena helpt je om nieuwe uitdagingen aan te gaan en met enthousiasme hard te werken aan je ambities.

Deze workshop bied je de mogelijkheid om samen met de informatie en visualisatie over Athena, SoulCollage® kaarten te maken en te ontdekken wat deze godin je te vertellen heeft.

Voor een workshop betaal je een bijdrage van € 40,00 waarvoor je onbeperkt kaarten kunt maken, onder het genot van koffie/thee. Alle materialen liggen klaar en bieden je de mogelijkheid om heerlijk te knippen en plakken in je eigen “Athena-bubbel” op zoek naar jouw ambities.