Evenement 05-07-20 : Goeroepoernima


Goeroepoernima

Houder:
International Vedanta Society Nederland
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 5 juli 2020
  Locatie:
Anjali Ashram te Berghem
Tijd:
10.15
  Google Maps:
Bijdrage:
€ Op donatiebasis
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ivspremmallikaatgmail .com

Voor de spirituele aspirant is Goeroepoernima de belangrijkste dag van het jaar. Het is de dag waarop we de Goeroe (leermeester) onze diepe dankbaarheid en respect tonen voor alles wat Hij ons geeft en heeft gegeven.

Sri Bhagavan is een Sadgoeroe, een compleet verlicht Meester, wiens spirituele kracht zodanig is dat Hij ons tot Zelf-realisatie kan brengen. Hij neemt ons bij de hand om ons, als een liefdevolle en geduldige moeder, het juiste pad te tonen naar de ultieme Waarheid: dat wij in wezen Goddelijk zijn, vrij en grenzeloos.

De relatie tussen Goeroe en volgeling is iets mysterieus wat met geen woorden te beschrijven is en alleen ervaren kan worden. Onszelf overgeven aan een Sadgoeroe is het mooiste wat ons kan overkomen, omdat het ons in sneltreinvaart naar het belangrijkste doel in ons leven brengt: Zelf-realisatie.

Goeroe betekent letterlijk: 'Hij die ons van duisternis naar het licht brengt.' Sri Bhagavan heeft al vele volgelingen van het duister van onwetendheid naar het licht van ware kennis gebracht.

Kom deze dag samen met ons vieren en hoor van volgelingen over de hele wereld (online) wat Sri Bhagavan voor hen betekent en hoe hun levens compleet veranderd zijn.

Voor meer informatie over het gedetaileerde programma, kun je ons mailen of bellen: 06-85705096.

Wees welkom!