Evenement 11-04-20 : Hoe heb ik lief? Een workshop over intimiteit en verlangen


Hoe heb ik lief? Een workshop over intimiteit en verlangen

Houder:
Diederik Prakke
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 11 april 2020
  Locatie:
Shambhala Arnhem
Tijd:
9:30 - 17:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 40
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

diederikprakkeathotmail .com

Hoe werken liefde, lust en intimiteit nou echt, voor mij? Hoe voelen intimiteit, verlangen, angst en schaamte voor mij en wat doe ik ermee? Een dag om ons kloppende hart liefdevol, nieuwsgierig en mild te ontmoeten.
 
Ik heb nog zo mijn best gedaan
Om niet mijn eigen weg te gaan
Het heeft wel niet erg lang geduurd
De dromen die ik had weggestuurd
Hebben me weer meegenomen.
              Hugo Raspoet

Schaam je je wel eens voor je kronkelige pad in de liefde? Zweer je trouw aan een ideaal plaatje, of erken je ook je twijfel en soms tegenstrijdige verlangens? Met een Boeddhistische bril op zien we dat de spanning tussen veiligheid en vrijheir niet alleen tussen geliefde bestaat, maar in elke mens.

Deze workshop (en het gelijknamige boek) steekt je een hart onder de riem op het gebied van lust en liefde. Via doorleefde persoonlijke voorbeelden en breed wetenschappelijk onderzoek luisteren we naar de stemmen van verlangen en angst, vreugde en pijn, lust en schaamte, jaloezie en medeliefde, verwarring en innerlijke wijsheid.

Deze workshop bestaat uit presentaties, oefeningen en uitwisseling met Daria Ofman en Diederik Prakke (schrijver van het boek). Thee staat klaar om 9:30 en een lunch wordt verzorgd. Graag aanmelden via deze website.