Evenement 21-02-20 : Verander je leven door zelfrealisatie - Groepscoachingstraject - 6 wekelijks sessie/workshop


Verander je leven door zelfrealisatie - Groepscoachingstraject - 6 wekelijks sessie/workshop

Houder:
Bevrijd Leven Academy
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 21 februari 2020 - vrijdag, 27 maart 2020
  Locatie:
Zuiderlicht Breda
Tijd:
19:00 - 20:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 240 voor 6 coachingsessies / workshops
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbevrijdleven .nu

WAT IS HET GROEPSCOACHINGSTRAJECT?

Het is een traject van 6 verschillende workshops/coachingsessies die wekelijks worden gevolgd. De workshops/sessies zijn interactief en afwisselend, waarbij het ervaren van zelfrealisatie centraal staat. De wekelijkse workshops/sessies zijn op elkaar afgestemd, voor een zo krachtig mogelijk resultaat

De workshops/sessies zijn voornamelijk in stilte (m.u.v. vrije expressie uiteraard!). Hierdoor is de ervaring dieper en krijgt iedereen ruimte voor zijn/haar eigen persoonlijke ervaring.

Na de workshops is altijd voldoende gelegenheid om de ervaringen te delen. Ook zijn wij iedere vrijdag te vinden in Zuiderlicht. Aangezien de sessies veel los kunnen maken vinden wij nazorg bijzonder belangrijk. We zijn tijdens het traject ook telefonisch of via de e-mail voor jou te bereiken.

Wij kiezen bewust voor de benaming coachingssessies, omdat professionele en persoonlijke begeleiding tijdens de workshops/sessies centraal staat. Wij zijn toegewijd aan jouw persoonlijke diepgaande ervaring.

De workshops/sessies zijn intensief en duren ca. 1,5 uur. 

Het groepscoachingstraject is voor iedereen geschikt. Je hoeft geen enkele (spirituele) ervaring te hebben om de eerste stappen op het pad van zelfrealisatie te zetten. 

We werken vanuit onze essentie dat betekent dat we soms de workshop een andere wending kunnen geven, omdat het beter bij de groep past. Iedereen ontvangt waar hij of zij op dat moment klaar voor is.   

Veel meer informatie vind je hier:

www.bevrijdleven.nu/groepscoaching