Evenement 02-02-20 : De kracht van (zelf) liefde


De kracht van (zelf) liefde

Houder:
Bevrijd Leven Academy
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 2 februari 2020
  Locatie:
Zuiderlicht Breda
Tijd:
9:30 - 12:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbevrijdleven .nu

Dit event staat in het teken van (zelf) liefde. We gaan op een dieper niveau met elkaar verbinden. We gaan voorbij aan het denken en verbinden vanuit onze harten, onze ware kern.

Waarom is dit zo krachtig?

Omdat alles begint en eindigt met liefde en alles in het leven verbonden is met liefde. Vanuit (zelf) liefde ontstaan de mooiste, diepste en intense relaties in jouw leven. Liefde is in jou aanwezig en de sleutel voor het oplossen van levens, gezondheids- en relatieproblemen. Het begint allemaal bij jou!

Open je hart

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe je leven was en wat je hebt meegemaakt. We dragen allemaal ware liefde in ons. Door de vele ervaringen die je hebt meegemaakt sluit je onbewust je hart af. Het is een beschermingsmechanisme die je niet meer hoeft te dienen. Het is zo bevrijdend om dit harnas wat je om jezelf hebt heen gebouwd af te breken.

Het leven wordt zoveel lichter en leuker

Hoe meer je, je hart opent hoe fijner, leuker en lichter het leven wordt. Je bent weer in staat om te gaan lachen, brullen en huilen. In staat om het leven daadwerkelijk weer te voelen en te leven. Intense dankbaarheid en vreugde nemen weer een plaats in je leven in.

Over het event

Het is een event van 2,5 uur waarin we in gesprek gaan met elkaar, een diepe verbinding maken, bewegen en een kopje koffie/thee drinken.

We maken gebruik van een witte tantra techniek om op een dieper niveau met elkaar te verbinden. Dit zal via oog- en handcontact gebeuren.

Tijdens het event houden we elkaar allemaal een persoonlijke spiegel voor. Iedereen draagt een deel van jou in zich en dat zul je gaan zien en ervaren. Dit laat zien waar je aan kunt werken en loslaten.

Daarna schudden we erop los en sluiten we af met een ontspanningsoefening en een kopje thee/koffie.

Meer

Bij interesse graag aanmelden via infoatbevrijdleven .nu (infoatbevrijdleven .nu)

Jouw investering bedraagt slechts €20,- graag bij aankomst contant betalen.

Tot dan!