Evenement 24-06-20 : vijfdaagse Retreat Innerlijke Transformatiereis voor Vrouwen


vijfdaagse Retreat Innerlijke Transformatiereis voor Vrouwen

Houder:
Carolina Verbeek en Janis Komproe
  Provincie:
Utrecht
Datum:
woensdag, 24 juni 2020 - zondag, 28 juni 2020
  Locatie:
Landgoed Venwoude, Lage Vuursche
Tijd:
9:00 - 13:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 599 incl btw en excl overnachting
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatvormvanleven .nl

V​ijfdaagse Innerlijke Transformatiereis voor Vrouwen.

Ben je op zoek naar innerlijke balans? Heb je het gevoel dat je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt? Ben je aan het overleven en wil je je levenskracht weer terug? In de zomer van 2020 organiseren wij een retreat waarin transformatie centraal staat. De rustige en bosrijke omgeving geeft ruimte. We nemen je mee in ons prachtige programma, zodat jij in vijf dagen jouw plek in het leven weer in kan nemen. Alle dagen zijn voornamelijk gericht op jezelf, op het vinden van verbinding met jezelf. Vanuit een intieme liefdevolle setting met max 20 deelnemers is er ruimte voor individuele aandacht. 

Geniet van vegetarische, pure maaltijden, de sauna en de natuur. Neem deel aan de healings, massages, intuïtieve coaching en meditaties. Ga mee op reis tijdens de trancereizen (zoals een zielenreis en een verbeeldingsreis) en voel de kracht van rituelen en ceremonies. Verras jezelf in de creatieve workshops op weg naar spiritualiteit. 

Na de Retreat ben je (energetisch) fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans. Je voelt je onvoorwaardelijk verbonden met jezelf. Je ervaart dat je helende krachten in je handen hebt of deze kunt versterken en inzetten voor doelgerichte behandelingen op jezelf en anderen. Je hebt je innerlijke reiservaringen omgezet in creativiteit.

Na de retreat nemen we contact met je op hoe je de week hebt ervaren en hoe het gaat als je weer thuis bent. Wij vinden het belangrijk dat je goed kunt landen en bespreken wat je daarvoor nog nodig hebt. 

Ben jij klaar voor jouw innerlijke transformatiereis en wil jij je onvoorwaardelijk verbonden voelen met jezelf? Wil je meer weten? Bezoek de website www.vormvanleven.nl en meld je aan via deze website.

Je plek is definitief gereserveerd als je het bedrag vóór 15 maart 2020 hebt overgemaakt. Info op www.vormvanleven.nl. Je kunt zelf je overnachting naar keuze regelen met Venwoude: van tent tot 1-persoonskamer via Venwoude.

Carolina Verbeek (1954), Healing Touch Practitioner, verpleegkundige, docent, intuïtief coach en kunstenaar. eigenaar van De Vorm, vorm van leven, Praktijk voor Persoonlijke ontwikkeling en Verdieping www.vormvanleven.nl

Janis Komproe (1977), Healing Touch Therapeut, Trainer Hormoonfactor, zelfstandig masseur o.a. wellnessmasseur bij Spa Zuiver Amsterdam (lomi-lomi, ayurvedisch, zwangerschap, sportmassage).

Beide docenten voelen zich verbonden met Moeder Aarde en Sjamanistisch werk.