Evenement 22-10-21 : Zijnsgeoriënteerd Spiritweekend met Michaël Steinau: De Spirit van de Dood als eeuwige metgezel


Zijnsgeoriënteerd Spiritweekend met Michaël Steinau: De Spirit van de Dood als eeuwige metgezel

Houder:
Michaël Steinau, Zijn en Worden
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 22 oktober 2021 - zondag, 24 oktober 2021
  Locatie:
de Maanhoeve, Exloërveen, Drenthe
Tijd:
Vrijdag 22okt 20:00u t/m zo 24okt 16:00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 320
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatzijnenworden .nl

De dood is zo’n prachtige kans. Eén van de dingen die we vroeg of laat moeten doen is onder ogen zien dat we alles kwijt zullen raken. Net als dit moment ons door de vingers glipt, lost uiteindelijk alles op. Dat is echter geen reden tot wanhopen, integendeel.

In dit weekend maak je via visualisaties en Zijnsgeoriënteerde werkwijzen contact met ‘de Gestalte van de Dood’, die ons helpt om ons begrip over leven en dood te verdiepen. Je leert hoe je kunt werken met de kracht en helderheid van deze Spiritvorm.

Het is je gids, voortkomend uit jouw wijsheidsgeest, die je leert doorsnijden wat niet werkelijk waar is. Als je ziet wat niet werkelijk waar is kun je ontdekken wat Liefde is. Vasthouden creëert lijden, loslaten is vrijheid. 

Dood en vergankelijkheid zijn onlosmakelijk verbonden met leven. We kunnen leren op ons gemak te zijn met dit gegeven. Eenmaal op ons gemak kunnen we leren hoe we de kracht en helderheid van vergankelijkheid kunnen gebruiken om vrij en gelukkig te zijn.

 

Wat is Spiritwerk

Visualisatie van de Spirit heeft een belangrijke plaats in het aanbod van Zijn & Worden. Het is heel gemakkelijk om door middel van Zijnsgeoriënteerd Spiritwerk contact te maken met de pure dimensie van Zijn. De beelden en indrukken die we krijgen, functioneren als een spreekbuis voor onze Verlichte aard. Het is onze eigen diepste wijsheid die op deze manier tot ons spreekt. 

Wanneer we toegang verschaft hebben tot onze wijsheidsgeest kunnen we deze aanroepen als we het moeilijk hebben of als we ons leven verder willen verdiepen. Vervolgens kunnen we leren werken met de beelden. Hier hebben we een aantal mooie vormen voor ontwikkeld. 

Begin september is er een online Spiritworkshop geweest over de dood en deze is door de aanwezigen als intens maar zeer verrijkend ervaren. Voor mij een reden om er in dit weekend wat langer de tijd voor te nemen en verder te verdiepen.

 

Praktisch

 

Data en tijden:

Vrijdag 22 oktober 20:00 uur tot en met zondag 24 oktober 16:00 uur.

Aankomst op vrijdag vanaf 18:30 uur, zodat je je slaapplek kunt klaarmaken en even kunt landen.

 

Locatie:

de Maanhoeve, Exloërveen, Drenthe 

 

Voorwaarden tot deelname aan dit weekend:

Je dient al enigszins ervaring te hebben met Zijnsgeoriënteerd Spiritwerk, bij mij of bijvoorbeeld via de school voor Zijnsoriëntatie. Heb je geen ervaring, dan kan je de opnames van de online Spiritwerk Dagworkshop van afgelopen 19 december aanschaffen en volgen ter voorbereiding van dit weekend. Meer informatie hierover vind je hier: https://www.zijnenworden.nl/event/zijnsgeorienteerd-spiritweekend-de-spirit-van-de-dood-als-eeuwige-metgezel/

 

 

Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar. Je kunt je hier aanmelden:

https://www.zijnenworden.nl/event/zijnsgeorienteerd-spiritweekend-de-spirit-van-de-dood-als-eeuwige-metgezel/

 

 

Testimonials

Deelnemers ervaren dit Spiritwerk heel vaak als heilig, intens, diepgaand, ontroerend en indrukwekkend:

 

‘Wat ik in de spiritworkshop heb gezien is dat dood en geboorte voortdurende gaande is. Tegelijkertijd is dood en geboorte niet werkelijk iets. Er is alleen gewaarzijn. Dat geeft mij een enorme helderheid en vreugde’ – Gerrit 

‘In de Spiritworkshop heb ik via mijn diepste angsten en verdriet een weg gevonden naar overgave en zelfs vreugde. Het klinkt misschien hoogdravend, maar ik heb een vorm van verlossing ervaren.

Michaël kan in een paar – ogenschijnlijk eenvoudige woorden – een visualisatie neerzetten die mij direct tot de kern brengt. Daarnaast werkt de inbreng van de andere deelnemers ook heel inspirerend en aanvullend op mijn proces’ – Luke

‘De workshop was vrijheid brengend en vrijheid levend’ – Paulien 

‘De enorme wijsheid en doorsnijdendheid van deze spirit. En dat deze altijd bij mij is, kan hem aanroepen. Ik heb ervaren hoe het voelt om dood te gaan, en ik herken dit doodgaan in mijn leven en dat geeft een bepaalde rust’ – Carla