Evenement 19-09-20 : Jaartraining Werken met emoties | vanaf September 2020 | Groningen of Gelderland


Jaartraining Werken met emoties | vanaf September 2020 | Groningen of Gelderland

Houder:
Zijn en Worden, Michael Steinau
  Provincie:
Media
Datum:
zaterdag, 19 september 2020 - zondag, 20 juni 2021
  Locatie:
Locaties in Groningen en Gelderland, desnoods online
Tijd:
Negen workshopdagen van 10:00-17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ zie omschrijving
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatzijnenworden .nl

In de Jaartraining ‘Werken met emoties’ leer je op Zijnsgeoriënteerde wijze omgaan met verstorende emoties zoals schrik, boosheid, angst, hechting en verdriet. Door deze emoties toe te staan en ze leren doorzien voor wat ze werkelijk zijn, vormen ze een enorme bron van levensenergie.

Emoties zijn een gezonde functie in onszelf maar onze omgang ermee kan heel ongezond zijn. Vaak onderdrukken we emoties of leven we ze juist uit. We willen emoties aanpassen, doen alsof ze er niet zijn, kunnen er geen contact mee maken, of verdrinken er juist helemaal in. In alle gevallen bepalen onze emoties ons doen en laten.

Vaardig werken met emoties

In vele jaren werken met mijn studenten heb ik een Zijnsgeoriënteerde structuur uitgewerkt die zeer effectief blijkt te zijn. Hierin werken we niet áán emoties maar werken we mét emoties. Ze hoeven niet anders, maar zijn een ingang naar vrijheid en wijsheid. Emoties vormen de poort naar jouw non-duale open en vrije staat van Zijn.

Deze training is voor iedereen die zijn ware gezicht wil ontdekken, voorbij elk idee over jezelf en de wereld. Je gaat ontdekken wat emoties werkelijk zijn en dat er niet aan gesleuteld hoeft te worden. Daarnaast zit er een veel diepere mogelijkheid in emoties: je leert de bron van vitaliteit vrijspelen die in jouw emoties zelf besloten ligt.

Negen bijeenkomsten in 2020-2021

Deze training is een compleet pad van negen workshopdagen in een jaar, vanaf September 2020. Door onder andere meditaties, visualisaties, beweging, deelrondes, persoonlijke aanwijzingen en het onderzoeken van dagelijkse issues, krijg je tools voor zowel je psychologische als spirituele ontwikkeling. Met praktische oefeningen en stappenplannen kan je direct thuis aan de slag. Het voorbereiden van de maandelijkse bijeenkomst kost elke keer zo’n 30 à 90 minuten.

 

Praktisch

Data Groningen: zaterdag 19 sept, zaterdag 10 okt, zaterdag 14 november 2020, zondag 10 jan 2021, zondag 7 februari, zondag 7 maart, zaterdag 24 april, zaterdag 29 mei, zaterdag 19 juni 2021.

Data Gelderland: zondag 20 sept, zo 11 okt, zondag 15 nov, zaterdag 9 jan 2021, zaterdag 6 feb, zaterdag 6 maart, zondag 25 april, zondag 30 mei, zondag 20 juni 2021.

De bijeenkomsten duren van 10:00 uur tot 17:00 uur. Als je een keer niet kunt kan je dit gratis met mij inhalen, het is ook mogelijk van locatie te wisselen met een datum.

Mochten we toch nog met lockdown-achtige omstandigheden te maken hebben, vinden deze trainingen online plaats.

 

Bijdrage

€ 885 particulier (of € 1070 zakelijk), inclusief lesmateriaal.

Betaling in termijnen is mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Neem vooral contact op mochten de financiën een probleem voor je opleveren. 

 

Aanmelden

Hier kan je je inschrijven: Inschrijfformulier

Wil je meer informatie? Neem contact op met info @ zijnenworden. nl

Wil je video's, artikelen en informatie zien over deze werkwijze? Kijk op www.zijnenworden.nl/werken-met-emoties

 

Testimonials naar aanleiding van het werken met Zijn & Worden:

Wat standaard therapieën, psychologen en veel mensen denk ik doen is elkaar geruststellen, in het verhaal gaan morren en dan houd je eigenlijk het verhaal in stand. Ik merkte dat ik zo even word gerustgesteld; bijvoorbeeld ik voel me ergens schuldig over en iemand kan me uitleggen waarom ik niet schuldig ben daaraan. Dat stelt mij dan gerust. Totdat het verhaal ook maar ietsje verandert, dan kan het verhaal me alweer grijpen. En dan zit ik opnieuw in die overtuigingen van ‘ik ben schuldig’. De aanpak van Michael is ‘ik ben schuldig’ en het gewoon maar even waar te laten zijn. Daar zit iets bevrijdends in. Dan loop ik ook niet meer weg voor het gevoel. Want in het verhaal lopen ronddraaien is eigenlijk gewoon niet werkelijk erkennen wat er is. – Deelnemer Online Retraite maart 2020

Er zijn gaten geslagen in mijn aannames, mijn schijn houvast. Mijn hart weer wat meer open. Mijn innige dank. – Monique