Evenement 23-01-20 : Winterretraite Rusten in Zijn - Zijn en Worden - Friesland


Winterretraite Rusten in Zijn - Zijn & Worden - Friesland

Houder:
Michael Steinau, Zijn & Worden
  Provincie:
Friesland
Datum:
donderdag, 23 januari 2020 - zondag, 26 januari 2020
  Locatie:
Spiritueel centrum Pacha Mama, Lekkum
Tijd:
Begin do 23-1 20:00u, einde zondag 26-1 17:00u
  Google Maps:

Bijdrage:
€ 365 all-in
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatzijnenworden .nl

Tijdens deze driedaagse winterretraite staat rusten in Zijn centraal.

Zijn is onze oerstaat die volkomen open en vrij is. Als je rust in Zijn is er een vanzelfsprekende stilte, openheid, zorgeloosheid en welbevinden die nooit verstoord raakt. Net als de blauwe hemel nooit verstoord raakt door welk weertype ook verschijnt. Dit is dus geen gecreëerde rust of openheid maar gewoonweg aanwezig in jou. Het is zonder oorsprong en vergaan en daarom vrij en onaangeroerd.

Ofschoon dit altijd het geval is zien we deze openheid gemakkelijk over het hoofd. Net als de blauwe open hemel bedekt kan zijn door een wolkendek, raakt onze open vrije aard gemakkelijk bedekt door ideeën en concepten die we maken van onszelf en de werkelijkheid. Zo vergeten we makkelijk dat Zijn onze basis is en raken we makkelijk van huis. We raken dan verstrikt in het spel van de wolken.

In deze retraite nemen we het ont-dekken van deze roerloze openheid, die reeds compleet aanwezig is als de grond van onze geest, als uitgangspunt. Hier valt geen werk meer te doen, het gaat steeds om het opnieuw herkennen van jouw Lege Aard en deze moeiteloze wijze van Zijn te leren continueren.

 

Datum: donderdag 23 januari 20.00 uur – zondag 26 januari 17.00 uur

Locatie: Pacha Mama te Lekkum, Friesland (www.spiritueelcentrumpachamama.nl )

Tarief: € 365,00 all inclusive:

€145 (training)

€220 (verblijfskosten)

Kortingsactie: bij aanmelding vóór 10 december ontvang je een korting van € 20.

Er is een mogelijkheid om op een ééns-persoonskamer te slapen. Hiervoor geldt een toeslag van € 8 per nacht. 

Opgave en meer informatie: info @ zijnenworden. nl

Dit evenement op de website: www.zijnenworden.nl/event/winterretraite-rusten-in-zijn-lekkum

Meer info over de werkwijze: www.zijnenworden.nl/zijnsorientatie-pad-van-levenskunst-vind-jouw-boeddha-natuur

 

 

Algemene info:

 

Retraites bij Zijn & Worden

We zijn allemaal in staat om zorgeloos, gelukkig en verlicht te leven. Echter in onze dagelijkse modus ‘oefenen’ we voornamelijk het tegenovergestelde. Om deze geroutineerde staat van zijn te doorbreken, zijn retraites een belangrijk deel van het aanbod van Zijn & Worden.

Even helemaal ‘eruit’

Het verblijven op een prachtige locatie zonder prikkels van buitenaf, geeft je de mogelijkheid om elke dag een stapje dieper te zakken in de Zijnsgeoriënteerde werkwijze en in het belichamen van je natuurlijke essentie.

Door onder andere meditaties, visualisaties, beweging, deelrondes en het onderzoeken van persoonlijke issues, krijg je praktische tools voor zowel je psychologische als spirituele ontwikkeling.

Iedereen kan Zijn

Je ervaart Zijnskwaliteiten zoals vrijheid, geluk, zorgeloosheid, liefde, juicyness… En je ontdekt dat dit allemaal al in jou zit. Je leert hetgeen te doorzien wat jou ervan weerhoudt gewoon te Zijn.

De Zijnsgeoriënteerde technieken zijn op zichzelf eenvoudig en voor iedereen geschikt. Maar door het gericht praktiseren ontdek je de hardnekkige valkuilen! Vervolgens leer je met persoonlijke instructies hoe je daar mee kunt omgaan. Ook zijn één op één sessies met Michael inbegrepen en is het altijd mogelijk om na een retraite contact met hem op te nemen. 

Vruchtbare grond

Tussen de programma onderdelen door wordt er over het algemeen niet gesproken. Zo wordt het nuttigen van maaltijden, het doen van simpele corvee taken of het bezinnen in de natuur gemakkelijk een onderdeel van de practice. 

Door de aanwezigheid van een heldere methode, een leraar die jouw geconditioneerde patronen doorziet, en een groep van medebeoefenaars die je spiegelen en met wie je kunt mee resoneren, is een retraite de ideale bedding om onwankelbaar thuis te komen in jouw non-duale natuur. 

Wees van harte welkom!