Evenement 26-09-20 : Workshop Familieopstellingen De Bloeiende Lotus in Groningen


Workshop Familieopstellingen De Bloeiende Lotus in Groningen

Houder:
De Bloeiende Lotus, Groningen
  Provincie:
Groningen
Datum:
zaterdag, 26 september 2020
  Locatie:
De Bloeiende Lotus, Groningen
Tijd:
10.30-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 30/85,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdebloeiendelotus .nl

Verlang je naar meer verbinding met je familie of geliefden? Heb je soms het gevoel, dat je iets voor een ander draagt? Een familieopstelling kan je helpen om nieuwe en soms verrassende inzichten te krijgen en veranderingen te weeg brengen.

In ons leven speelt het gezin waar we uitkomen een grote rol. Soms pikken we dingen op van andere familieleden die ons onbewust sturen, zonder dat we dat in de gaten hebben. We noemen dit een verstrikking, die zich bv. kan uiten in angsten, onbestemde gevoelens, depressie, ziekte, woede. Als je zo'n verstrikking hebt met een ander familielid, is dat meestal niet op te lossen met gesprekken of therapie.

Met familieopstellingen, ontwikkeld door Bert Hellinger, kunnen deze verstrikkingen in het familiesysteem zichtbaar gemaakt worden. Als je een verandering aanbrengt in de opstelling, verandert de energie in die opstelling en daarmee ook in het familiesysteem. Dit betekent vaak de start van een helingsproces.

Je kan een eigen vraag in brengen of ook een keer aan een workshop deelnemen zonder zelf een opstelling neer te zetten.Je doet dan mee als "representant" (een soort figurant) in een opstelling van een ander en je kan zo ervaren of het ook iets voor jou is.

Familieopstellingen zijn ook geschikt om inzicht te krijgen in achterliggende problemen van je kinderen.

De dag wordt begeleid door Arjen Valk.