Evenement 21-12-19 : Healing Satsang Weekend Intensive


Healing Satsang Weekend Intensive

Houder:
Yessica Alaya Sillikens samen met De Hartcirkel
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 21 december 2019 - zondag, 22 december 2019
  Locatie:
Soulbalance, Broek op Langedijk
Tijd:
zaterdag 10:00 uur tot zondag 17:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 197,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Hoe kunnen we met elkaar in waarheid rusten en ontdekken wie we werkelijk zijn?

Samen diep kijken naar hoe het leven zich ontvouwt, inclusief alle belemmerende gewoontepatronen, elkaar in waarheid ontmoeten en vrijheid & heling vinden? 

Indien leven als onvoorwaardelijke liefde en compassie jouw interesse heeft, dan ben je van Harte uitgenodigd bij deze weekend intensive.

Samen Rusten in Zijn en de diepste lagen van de menselijke worsteling tot rust te laten komen, dat is onze uitnodiging.

De Satsang sessies met Yessica zijn in het – inmiddels voor velen bekende – format van geleide meditatie, diepe ontspanning en inter-actief Zelf-onderzoek.

Het samen diep kijken naar en helen van de pijn achter belemmerende gewoontepatronen en het samen luisteren naar De Stilte achter de Geluiden van Het Leven. Hierin herkennen we onze Ware Aard.

‘Het gaat er simpelweg om, om aanwezig te zijn met wat er NU is. Pijn, berouw, twijfels, verlangens, angsten, boosheid: het zijn in wezen geen fouten. Ze vragen – ten diepste – niet om geheeld te worden… want het ware Zelf is al heel! Wat het ‘nodig’ heeft is om omarmd te worden. Hier, nu, zacht en in de liefdevolle aanwezigheid van bewustzijn.’

We zullen het weekend starten op zaterdagochtend om 10 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en we eindigen de zaterdag rond 21.15 uur. Op zondag starten we ook weer in de ochtend en het programma zal rond 18 uur eindigen.

Earlybirds betalen bij aanmelding vóór 5 december slechts €170,00. Voor koppels is deze intensive ook zeer aan te bevelen om samen naar diepe relatiepatronen te kijken. Hiervoor geldt een "koppelprijs" van €300,00 per paar in de early bird-periode en daarna €357,00 per paar.