Evenement 23-10-19 : Ademworkshop Art of Breathing


Ademworkshop Art of Breathing

Houder:
Spiritueel Lichthuis Mananochoja
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
woensdag, 23 oktober 2019
  Locatie:
Naaldwijk
Tijd:
19.30 - 21.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

stichtingatmananochoja .nl

Met de Art of Breathing cursus ligt het antwoord op stress vlak onder je neus.

Steeds meer mensen kampen in deze hectische tijd met burn out verschijnselen en depressiviteit. De druk die jongeren ervaren, mede door de sociale media, groeit en groeit. Jan Boer, huisarts in Drachten, adviseert zijn patiënten een unieke ademcursus te doen. De resultaten zijn verbluffend!

En waarom de adem?Jan Boer schrijft zijn patiënten liever deze cursus voor dan antidepressiva. Hij weet waarover hij praat, want hij heeft het positieve effect zelf ervaren. Nadat hij terug kwam uit Afrika, waar hij 8 jaar als tropenarts had gewerkt, kon hij niet meer wennen aan Nederland. Toen hij bijna had  besloten om weer terug te gaan naar Afrika, ontdekte hij  Art of Living. Zijn vrouw Silvia had al de Art of Breathing cursus gevolgd. Jan merkte aan haar dat ze zich door de geleerde ademtechnieken beter ging voelen en meer energie kreeg.

 Hij besloot om ook een cursus te doen.  “Ik ging er een beetje sceptisch heen," vertelt hij. "Maar na een dag voelde ik al verschil. Voor die tijd kwam ik soms erg moe thuis als ik op een dag veel patiënten had gezien met zware klachten. Maar na de cursus merkte ik dat ik er niet meer moe van werd. Het effect is zo bijzonder dat ik dit graag met mijn patiënten deel." Volgens Jan komen  lichamelijke ongemakken vaak voort uit onderliggende onvrede en het verplichte gevoel om in 'de malle molen van de maatschappij mee te moeten hollen.'
 
 “Problemen hebben vaak met onnodige angst te maken,” aldus Jan Boer. “Een goede ademhaling en meditatie kan dat wegnemen, weet ik nu. Ik sta sindsdien veel steviger in het leven! Mijn collega's en dochter, die de verandering in mij hebben gezien, hebben inmiddels ook de cursus gevolgd."

Ter kennismaking organiseren wij een introductie-ademworkshop op woensdag 23 oktober om 19.30 uur.
Locatie: Spiritueel Lichthuis Mananochoja, Wagenaarstraat 26 te Naaldwijk.
De workshop biedt dagelijks toepasbare ademtechnieken die direct energie geven en ontspanning brengen.

De cursus is van vrijdag 1 t/m zondag 3 november (1 avond van 19.00-22.00 uur en weekend van 09.30-12.30 uur). Opgave en informatie: Corry Duindam, telefoon 0174-627955, e-mail westlandataofl .nl (subject: info%2Faanmelding%20Ademworkshop)  www.artofliving.org en www.mananochoja.nl.